VIDEO iFight "Heroes" | Victorie fantastică pentru "Bombardierul" Pascu cu Maksim Sergeev. Show total şi KO-uri spectaculoase. Vezi AICI tot ce s-a întâmplat în gală

De Antena Sport
Publicat: 12.05.2021, 22:20

A fost spectacol total la iFight Heroes, gala care a reunit cei mai tari luptători de MMA din România. Meciul vedetă a fost cel dintre "Bombardierul" Pascu şi Maksim Sergeev. Pascu l-a ]nvins prin KO în repriza a treia.

Gala iFight Heroes, la Antena 1

"Bombardierul" Pascu a ob'inut o victorie uriaşă în faţa lui Maksim Sergeev. Acesta l-a făcut KO pe sportivul din Ucraina. Bogdan Blăjan l-a învins pe Florin Pîrtea în ultima secundă a primei reprize. Cristian Iorga şi Sorin Gogu au obţinut şi ei victorii spectaculoase.

Întreaga gală iFight Heroes o poţi vedea pe AntenaPlay.

Update: Victorie uriaşă pentru "Bombardierul" Pascu. L-a făcut KO în repriza a treia pe Maksim Sergeev. 

Update: "Bombardierul" Pascu – Maksim Sergeev, meciul vedetă al galei iFight Heroes. 

Update: Meci tare între Cristian Iorga şi Sorin Gogu. Iorga l-a făcut KO pe Gogu în repriza a doua. 

Update: Ce victorie pentru Bogdan Blăjan. L-a învins pe Florin Pîrtea în ultima secundă a primei reprize.

Update: Florin Pîrtea şi Bogdan Blăjan, meci superb la iFight Heroes. 

Update: Alin Chirilă l-a învins la puncte pe Robert Kertesz.

Update:  Alin Chirilă – Robert Kertesz este a treia luptă. 

Update: Damian Zaharia român a fost făcut KO în prima repriză. Medicii au intervenit imediat după ce Zaharia s-a prăbuşit. 

Update: Damian Zaharia – Ion Taburceanu este al doilea meci al galei. 

Update: Marian Pârvulescu l-a învins pe Bucătaru prin KO în prima repriză, cu o lovitură devastatoare cu dreapta. 

Update: Cosmin Bucătaru – Mădălin Pârvulescu este primul meci al Galei iFight Heroes. 

Update: A început gala. 

iFight "Heroes", miercuri, la Antena 1 | "Bombardierul" Pascu i-a adus flori rivalului său: "Te rog, să dai mai încet la meci!" 🙂

Înainte să-şi împartă pumni, durii şi-au oferit flori la cântarul dinaintea galei iFight "Heroes"! Luptătorii s-au strâns într-un salon de nunţi, iar "Bombardierul" Pascu a adus buchetul pentru rivalul lui. Cu "Spaima Ucrainei" se bate Pascu, la Antena 1, mâine, după mare finală iUmor.

Pascu i-a adus un buchet uriaş de trandafiri adversarului său şi l-a îndemnat să-l arunce pe spate, ca la nuntă! "I-am oferit flori: 'Te rog frumos, să dai mai încet la meci!'", a glumit Pascu.

iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1 | Momente spectaculoase la cântarul oficial

Vedetele galei iFight "Heroes", care va avea loc miercuri, 12 mai, pe Antena 1, de la 23:30, au oferit primele momente spectaculoase, la cântarul oficial.

iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1 | "Bombardierul" Pascu: "După iUmor o să-ţi iei omor!"

"Bombardierul" Pascu va avea meci tare cu Maksim Sergeev. Pascu a avut şi un mesaj războinic pentru sportivul din Ucraina. "După iUmor o să-ţi iei omor. Sau ceva de genul!", a fost mesajul războinic al lui Pascu. 

"Bombardierul" Pascu a avut chef şi de glume. Îşi face casă într-o zonă selectă din Bucureşti. 

Pascu s-a antrenat și la înălțime. "Deci vecinii mei sunt Patriarhul, Iohannis! Parcă a ieșit la geam Iohannis! Uite-l, hai să trăiești! Toți din cartierul asta o să fie spectatorii mei și o să spună: uite-l pe Pascu la geam cum face antrenament!", a mai spus Pascu.

Echipat cu vestă și cască, "Bombardierul" Pascu a inspectat șantierul casei în care se va muta. "Poate o să fie nouă mea costumație de intrare în ring! Poate fuge adversarul… așa îl sperii!", s-a amuzat Pascu.

iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1 | Băieţii răi din România visează să ajungă în UFC

iFight cu durii României din cuşcă! Băieţii răi visează să ajungă şi ei în UFC, pe urmele lui McGregor.

Blăjan e luptătorul din Cluj care s-a apucat de MMA ca să-i pună la respect pe băieţii duri din cartier.

iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1

"Trebuia să găsesc o cale prin care să fiu respectat şi băgat în seamă de ei, astfel încât să nu mai fiu urecheat", a spus Bogdan Blăjan.

Blăjan se va bate în gala "Heroes", miercuri, la Antena 1, după iUmor. Cei mai tari luptători au şansa să se antreneze la sala lui McGregor, unde Pascu şi Constantin au ajuns deja.

"A fost foarte interesant. Este un idol pentru mine", a declarat Constantin.

”Tancul” Chirilă, gata de debutul în gala ”iFight Heroes”

Pentru Chirilă este primul meci pe care-l are fără spectatori și este convins că lipsa acestora va conta mult.

Contează mult absența lor. Este primul meci pe care-l fac fără spectatori. Până acum umpleam sălile, pe culoarul, până la cușcă, se făcea pielea de găină și erai hotărât maxim. Să văd cum o să fie acum.

Sunt emoții constructive. Dacă nu ai emoții, nu e bine, înseamnă că nu ești pregătit. Dacă nu ai emoții, ești prea calm, mergi acolo prea calm, nu-i bine”, a povestit Alin Chirilă la AS.ro LIVE.

”iFight Heroes”, miercuri, la Antena 1, imediat după finala iUmor, Fight Card

”Heroes Fight League” programează șapte lupte, iar main eventul va fi lupta dintre Ion ”Bombardierul” Pascu și Maksim Sergeev, din Ucraina.

iFight Heroes este pe 12 mai pe Antena 1 și pe AntenaPlay.

AS. RO LIVE

Diana Belbiţă, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Bombardierul Pascu, cu tortul durerii la AS.ro LIVE
FIGHT • 14 mai, 11:13
EXCLUSIV AS.ro LIVE | „Bombardierul” Pascu a venit cu „tortul durerii” la Oprişan: „E şi al durerii burţii dacă stai să îl mănânci pe tot!”
"Bombardierul" Pascu, Fight "Heroes", la Antena 1
Fotbal • 13 mai, 12:18
"Bombardierul" Pascu, în culmea fericirii: "Îi iubesc! A fost perfect!" Românul a dat de pământ cu "Spaima Ucrainei" la iFight "Heroes", la Antena 1
FIGHT • 12 mai, 22:15
VIDEO | Pumni fără număr şi mult sânge la iFight Heroes de la Antena 1 ! Cele mai tari KO-uri din super-gala de MMA
Antena 1
Dana Budeanu, la dublu. Cum arată femeia care seamănă leit cu celebra creatoarea de modă. Fotografia care a atras atenția
Top citite
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Lionel Messi a plecat de la Barcelona
1
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Lionel Messi a plecat de la Barcelona
Ultimele știri
22:24 Motivele care au dus la plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona. Cerinţele legendei de pe Camp Nou care nu au putut fi îndeplinite 22:18 „Va lăsa un gol imens!” Reacția lui Gică Hagi după ce Lionel Messi a plecat de la Barcelona. „Aș vrea să-l văd jucând alături de Ronaldo” 21:35 LIVE BLOG | Totul despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona! Reacțiile după vestea bombă sunt AICI 21:34 FotoReacţia presei internaţionale după ce Barcelona a anunţat despărţirea de Messi. „Bomba Messi”, „S-a încheiat!”, „Ruptură!” 21:30 UPDATEMERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Lionel Messi a plecat de la Barcelona 21:16 Unde ar putea ajunge Lionel Messi, după despărțirea de Barcelona! Salariul colosal care îl așteaptă pe starul argentinian 20:50 OFICIAL | Finalul unei ere! Lionel Messi pleacă de la Barcelona. Anunțul de ultimă oră făcut de club 20:39 VIDEODiscursul războinic al Anei Maria Popescu în vestiarul lui CSA Steaua: „Eu sunt fata de argint, voi să fiți de aur” 20:25 Ameninţată cu repatrierea, Kristina Timanovskaya răsuflă uşurată după ce a ajuns în Polonia. Şi soţul ei a primit o viză umanitară 19:00 Șoc în MotoGP! Valentino Rossi se retrage din activitate, după 25 de ani în circuit. „Viața mea se va schimba”
Close