Închide meniul

VIDEO | Miocic vs Ngannou, diseară la UFC 260! Cei mai tari grei din MMA se bat pentru centură

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 27 martie 2021, 9:15

VIDEO | Miocic vs Ngannou, diseară la UFC 260! Cei mai tari grei din MMA se bat pentru centură

Profimedia Images

Miocic vs Ngannou

Meciul dintre Miocic și Ngannou, ce are loc la UFC 260, este o revanșă între cei doi luptători. Miocic l-a învins pe Ngannou la decizie, în 2018, tot pentru titlu. De atunci, camerunezul a mai pierdut un meci iar apoi a strâns o serie incredibilă de victorii rapide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ngannou i-a învins pe Curtis Blaydes (45 de secunde), fostul campion UFC Cain Velasquez (25 de secunde), fostul campion UFC Junior dos Santos (71 de secunde) și Jairzinho Rozenstruik (20 de secunde). În total, lui Ngannou i-au trebuit mai puțin de 3 minute pentru a câștiga prin KO toate cele 4 meciuri.

De partea cealaltă, de la meciul cu Ngannou, Miocic a câștigat trilogia cu DC Cormier. Acesta a fost învins în primul meci prin KO, după care a câștigat prin KO iar apoi la decizie una dintre cele mai tari trilogii din istoria MMA-ului.

Ngannou, favorit la pariuri în fața lui Miocic

Interesant este că deși a câștigat primul meci și este unul dintre cei mai buni grei din toate timpurile, Miocic este cotat la casele de pariuri cu șansa a doua, la fel ca la primul meci. Acesta are o cotă de 2,13, în timp ce Ngannou are o cotă de 1,80.

Cei doi luptători au făcut cântarul aseară. Ngannou a venit cu nu mai puțin de 13 kilograme peste Miocic, având la limita categoriei grea. Acesta are 119,3kg, limita fiind de 120 de kg. În schimb, Miocic a avut ”doar” 106kg pentru acest meci.

Reclamă

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și