Închide meniul

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Uriașul din MMA a dezvăluit de ce nu se atinge înainte de meciuri

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 12:43 / Actualizat: 28 septembrie 2022, 13:50

Reclamă
Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Uriașul din MMA a dezvăluit de ce nu se atinge înainte de meciuri

Heroes Fight League

Răspunsul este unul la care mulți nu se așteptau, având în vedere dimensiunile de categoria super grea ale luptătorului.

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Răspunsul este unul la care mulți nu se așteptau, având în vedere dimensiunile de categoria super grea ale luptătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandu Lungu este cel mai iubit luptător român de MMA. Acesta are o carieră uriașă în spate, în mai multe discipline. Judo, kickboxing și MMA sunt artele marțiale în care Sandu Lungu a scris istorie.

Secretul său a fost tot timpul forța fizică, dată de gabaritul uriaș pe care îl are. Recent, Lungu a dezvăluit pe pagina sa că a ajuns la un momentdat la aproape 200kg. A fost la mijlocul anilor 2000, când s-a lăsat de Judo.

De atunci, Lungu a avut meciuri istorice pentru sportul de contact din România, cu nume mari ca Mighty Mo sau Bob Sapp.

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu?

Ultima luptă a lui Sandu a fost la gala iFight HEROES 5, acolo unde s-a impus în prima rundă. Antrenamentele au durat toată vara, iar Sandu a avut o dietă specială. Acesta a dezvăluit pentru AS.ro de ce nu se atinge înainte de meciuri.

Reclamă

”Am o fostă sportivă ce a participat la culturism și taekwondo, e nutriționistă, ea îmi gătește. Anul ăsta am ținut 6 luni dietă. Este bazată pe proteine și carbohidrați, pentru a avea energie. Îi plătesc săptămânal 5 zile câte 2 mese pe zi, prânz și cină. A treia masă mănânc ovăz cu proteine, ouă.

Îmi face mult paste integrale, vită, curcan, pui, cartofi fierți sau la cuptor, orez mult și pește, somon.

Ce nu mănânc? Pâine deloc, dulciuri deloc, rar mănânc câte o budincă cu proteine, cu zero zahăr, sau apă cu gust de ștevie, să fie puțin dulce. Când simt nevoia de dulce îmi fac un shake de proteină, așa s-au dus kilogramele în plus, a rămas calitate”, a spus cel poreclit Muntele Bihorului.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” Vezi toate știrile
Citește și