Închide meniul

Floyd Mayweather revine în ring! Va lupta cu youtuberul Logan Paul. Cât costă biletele

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2020, 12:09

Floyd Mayweather revine în ring! Va lupta cu youtuberul Logan Paul. Cât costă biletele

ProfimediaImages

Floyd Mayweather revine în ring

Mayweather îşi propusese ca în 2020 să organizeze un super-eveniment, alături de UFC, dar pandemia nu l-a lăsat să îşi ducă planul la bun sfârşit. "Money" a anunţat pe contul de Instagram că va lupta contra lui Logan Paul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floyd Mayweather revine în ring contra lui Logan Paul

Acesta din urmă, în vârstă de 25 de ani, postează regulat pe Youtube din 2013 şi a lansat canalul Logan Paul Vlogs în 2015, care a adunat 22 de milioane de persoane care au subscris la el şi 4,8 miliarde de vizionări.

Logan mai este şi actor, dar şi boxer. El a mai intrat în ring în două rânduri, cu rivalul de pe Youtube, KSI, în august şi septembrie 2019. Prima a fost o remiză, iar a doua o victorie a lui Paul.

Biletele pentru partida Mayweather – Paul vor costa între 25 de dolari şi 70 dolari.

Reclamă

Floyd Mayweather (43 de ani) nu a mai boxat într-o partidă oficială din 2015, când l-a învins pe rivalul său temut Manny Pacquiao. Apoi, l-a bătut şi pe Andre Berto. 

Între timp, el a disputat meciuri demonstrative împotriva lui Conor McGregor, vedetă UFC, în august 2017 şi împotriva kickboxerului japonez Tenshin Nasukawa, în decembrie 2018, pe care le-a câştigat înainte de limită.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și