Închide meniul
VIDEO

Bucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2024, 1:04

Reclamă
Bucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții

Bucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami

Lando Norris/ Profimedia

A fost o bucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami. Pilotul britanic a produs surpriza și l-a învins pe Max Verstappen, campionul mondial clasându-se pe locul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lando Norris a înregistrat prima sa victorie în Formula 1. Cursa de la Miami a fost live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Bucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami

Lando Norris a mers direct către mecanicii săi, după ce s-a încheiat Marele Premiu de la Miami. Pilotul a fost purtat pe brațe de către aceștia, și ulterior îmbrățișat și de șeful echipei, Zack Brown.

Norris a fost vizibil emoționat, după triumful de la Miami. Imediat după ce a încheiat cele 57 de tururi, și Lewis Hamilton a venit lângă monopostul său și l-a felicitat.

Lando Norris a devenit cel de-al 114-lea pilot care triumfă într-un Mare Premiu de Formula 1. Pilotul britanic le-a adus celor de la McLaren prima victorie, după o pauză de trei ani. Ultima a fost obținută de Daniel Ricciardo, pe circuitul din Monza, în 2021.

Reclamă

Lando Norris s-a declarat foarte mândru de succesul obținut, mulțumindu-le celor din echipa sa pentru că i-au fost alături. De asemenea, acesta a transmis că întregul week-end de la Miami a fost unul foarte bun pentru McLaren.

„Era timpul! Ce cursă am avut azi! O așteptăm de mult, sunt atât de fericit. A fost o cursă lungă, dificilă, dar am reușit să câștig. Tot week-end-ul a fost bun pentru mine, știam de vineri că avem ritmul necesar. Azi am pus totul cap la cap, le mulțumesc tuturor.

Ce să le spun lor…sunt foarte mândru, mulți oameni s-au îndoit de mine, a fost greu, dar azi am reușit, nu mi-am pierdut încrederea în echipa mea”, a declarat Lando Norris.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 3-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine Liga 1 pe locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și