Închide meniul
EXCLUSIV

David Coulthard îşi doreşte să vadă piloţi români în Formula 1: „De ce nu? Acest entuziasm încurajează fetele şi băieţii”

Alex Masgras Publicat: 20 iulie 2024, 19:38

Reclamă
David Coulthard îşi doreşte să vadă piloţi români în Formula 1: „De ce nu? Acest entuziasm încurajează fetele şi băieţii

David Coulthard îşi doreşte să vadă şi piloţi români în Formula 1: "De ce nu? Acest entuziasm încurajează fetele şi băieţii"

David Coulthard, în timpul unui interviu / Antena Sport

David Coulthard îşi doreşte să vadă şi piloţi români în Formula 1. Fostul mare pilot britanic, ajuns la 53 de ani, a vorbit înaintea Marelui Premiu al Ungariei despre România. Cursa de la Hungaroring este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul pilot britanic, ocupant al locului 2 în sezonul 2001, învins de Michael Schumacher, s-a declarat fan al ţării noastre şi a spus că a fost primit foarte bine de fiecare dată când a ajuns în România.

David Coulthard îşi doreşte să vadă piloţi români în Formula 1: „De ce nu? Acest entuziasm încurajează fetele şi băieţii”

Chiar dacă ţara noastră nu are un Grand Prix, David Coulthard este convins că entuziasmul produs de „Marele Circ” la noi în ţară îi poate face pe cei mici să îşi dorească să se apuce de karturi şi nu scoate din calcul posibilitatea ca România să dea în viitor un pilot în Formula 1:

„Mereu m-am simţit grozav în România, am fost mereu primit foarte bine. A fost distractiv să filmez în diferite locaţii, dar să şi pilotez maşini acolo. Am nişte prieteni români la Londra şi ei erau şi mai încântaţi că am fost acolo.

Formula 1 este populară în foarte multe ţări care nu au Grand Prix-uri. Sunt sigur că acest entuziasm încurajează fetele şi băieţii din România să se apuce de karturi şi, de ce nu, să aibă o şansă de a ajunge în Formula 1″, a declarat David Coulthard, în exclusivitate pentru Antena 1.

Reclamă
Reclamă 4

Cursa din Marele Premiu al Ungariei este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Lando Norris va pleca din pole-position, urmat de coechipierul Oscar Piastri şi de Max Verstappen.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:44

Costel Gâlcă cere întătiri la Universitatea Craiova, după victoria cu UTA: „Avem nevoie de lot pentru a fi la alt nivel”

21:14

Alexandru Mitriţă a mers la psiholog după ce a ratat EURO 2024: „Eram blocat şi aveam nevoie să trec la următorul nivel”

21:04

Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024? Predicţia experţilor pentru proba de 100m liber

21:00

LIVE VIDEOSpeedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului, este LIVE în AntenaPLAY

20:50

Rapid – CFR Cluj LIVE TEXT (22:00). Neil Lennon, derby „de foc” cu Dan Petrescu în Giulești. Săpunaru, rezervă. Echipele

20:28

Robert Niţă a distrus în antrenor din Liga 1: „Este ruşinos! Îl dădeam afară! Du-te, mă, în tribună şi tăvăleşte-te”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 4 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 5 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 6 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor
Citește și