Închide meniul

„E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului”

Alex Masgras Publicat: 14 aprilie 2024, 17:46

Reclamă
„E mare păcat Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului

"E mare păcat" Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: "Nu e mereu decizia pilotului"

Max Verstappen, după Marele Premiu al Japoniei / Profimedia

Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappenapărarea lui Max Verstappen. Alain Prost a vorbit despre cele trei titluri mondiale câştigate de pilotul olandez de la Red Bull. Şi în sezonul 2024, Verstappen este mare favorit, el fiind lider în clasament după primele patru curse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

„E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului”

Alain Prost, de patru ori campion mondial în Formula 1, a vorbit despre titlurile câştigate de olandez şi este de părere că acestea îşi pierd din valoare în faţa multor oameni, în condiţiile în care, în ultimele două sezoane, olandezul nu are adversar.

Cu toate acestea, Prost consideră că i se face o mare nedreptate pilotului de la Red Bull, care are un mare merit pentru titlurile câştigate, chiar dacă monoposturile constructorului austriac s-au ridicat la înălţime. Mai mult, Prost a vorbit şi despre cum strategia echipelor care îşi aleg un pilot favorit în echipă dă roade:

„E diferit. Am luptat pentru titlu cu Ayrton timp de doi ani cât am fost colegi, după care rivalitatea noastră a continuat şi după ce nu am mai fost în aceeaşi echipă, aşa că e diferit.

Reclamă

În ziua de astăzi, echipele au pilotul numărul 1, pilotul numărul 2. Aşa cum e Max la Red Bull. Aşa că e diferit puţin, dar tot cred că o luptă pentru titlu cu două sau trei echipe implicate creşte valoarea pilotului care se impune.

E dificil, deoarece Max este unul dintre cei mai buni piloţi astăzi. Poate cel mai bun. Dacă te uiţi la ce spun oamenii, că el câştigă pentru că are o maşină bună, nu e un lucru bun. E mare păcat, deoarece eu cred că el chiar are un rol important.

Echipele mari ca Ferrari, Mercedes şi Red Bull sunt mult mai organizate şi au şanse mai mari să câştige dacă au un pilot care să fie numărul 1, un pilot favorit. Se concentrează asupra lui.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e mereu decizia pilotului, e parte din joc. Dar dacă Ferrari poate să reintre în luptă şi poate şi Mercedes mai târziu în sezon, atunci vom avea o luptă frumoasă.

Mai ales cu Ferrari, deoarece Ferrari e un nume mare în Formula 1. Dacă vor începe să se bată la titlu, mai ales cu Lewis anul viitor, atunci va fi un lucru uriaş”, a declarat Alain Prost, citat de planetf1.com.

Pentru Max Verstappen urmează Marele Premiu al Chinei, care va avea loc în perioada 19-21 aprilie şi va fi în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și