Închide meniul

Felipe Massa, dat pe spate de noul star din Formula 1: „Chiar e impresionant ce face”. Paralela brazilianului cu Lionel Messi

Alex Masgras Publicat: 9 octombrie 2024, 17:30

Reclamă
Felipe Massa, dat pe spate de noul star din Formula 1: „Chiar e impresionant ce face. Paralela brazilianului cu Lionel Messi

Felipe Massa, dat pe spate de noul star din Formula 1: "Chiar e impresionant ce face". Paralela brazilianului cu Lionel Messi

Felipe Massa / Profimedia

Felipe Massa este dat pe spate de noul star din Formula 1. Fostul pilot brazilian a analizat prestaţiile lui Franco Colapinto de la debutul său în „Marele Circ”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns pe grila din Formula 1 în monopostul celor de la Williams, după ce l-a înlocuit pe Logan Sargeant începând cu Marele Premiu al Italiei, argentinianul a impresionat în primele sale trei curse.

Felipe Massa, dat pe spate de noul star din Formula 1: „Chiar e impresionant ce face”

De fiecare dată, Colapinto a luptat pentru a termina pe un loc în puncte, iar în Azerbaidjan a reuşit să încheie pe locul 8, poziţie care i-a asigurat 4 puncte. El a reuşit astfel să facă mai mult decât Sargeant în doar două curse, în condiţiile în care americanul nu a punctat în acest sezon.

Felipe Massa, fostul pilot al celor de la Ferrari, este impresionat de debutul lui Colapinto în Formula 1 şi spune că argentinianul dă dovadă de maturitate, chiar dacă nu are experienţă la un asemenea nivel:

„Chiar e impresionant ce face, în condiţiile în care nu are experienţă în Formula 1, dar arată maturitate. A fost destul de agresiv la start în Singapore, dar nu au fost incidente. Până la urmă trebuie să fii agresiv pentru a arătat cine eşti cu adevărat.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să vedem cine va avea oportunitatea de a pilota pentru Audi, deoarece Wiliams are deja câţiva piloţi sub contract. Poate vor avea loc câteva surprize. Nu se ştie niciodată în Formula 1. Nu ştiu ce zice lumea, dar cred că Argentina are, cu siguranţă, un pilot care poate să concureze pentru mulţi ani şi care să fie competitiv. Mereu e grozav să vezi un pilot argentinian în Formula 1. Argentina, la fel ca Brazilia, face parte din istoria motorsportului”, a declarat Felippe Massa, citat de marca.com.

Paralela făcută de Felippe Massa cu Lionel Messi

De asemenea, Massa a vorbit şi despre înseamnă pentru Argentina prezenţa lui Colapinto în Formula 1, făcând o paralelă şi cu Lionel Messi:

„E o motivaţie uriaşă în acest moment pentru Argentina. Există o criză mare, care zguduie ţara de câţiva ani. Aşa că atunci când vezi ce face cineva ca Messi, ce face sportul pentru oameni, pentru fani şi pentru ţară, cred că este un sentiment incredibil”, a mai spus Felipe Massa.

Reclamă

Formula 1 va reveni în weekend-ul 18-20 octombrie, cu Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii. Cursa de pe COTA va avea loc uduminică, 20 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:09

Gigi Becali, ultimele detalii despre situația accidentaților de la FCSB! Ce se întâmplă cu Tănase, Șut și Ngezana

19:55

Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!”

19:30

Jessica Campbell a scris istorie în NHL! A devenit prima femeie care antrenează în cea mai puternică ligă de hochei din lume

19:26

Va fi nebunie totală la Dinamo – FCSB: „Urmează o adevărată invazie pe Arena Naţională!”

19:23

Controversele din jurul Balonului de Aur de-a lungul istoriei. Evenimentele care au marcat festivitatea de premiere

19:03

Dorotea, fiica lui Alessandro Del Piero, a semnat cu Juventus. Moment emoţionant pentru legenda torinezilor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și