Închide meniul

Fernando Alonso, ironic după Marele Premiu al Japoniei: „S-ar putea să fiu descalificat pentru tot restul sezonului!”

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 13:05

Reclamă
Fernando Alonso, ironic după Marele Premiu al Japoniei: „S-ar putea să fiu descalificat pentru tot restul sezonului!

Fernando Alonso, ironic după Marele Premiu al Japoniei

Fernando Alonso/ Profimedia

Fernando Alonso a fost ironic, după Marele Premiu al Japoniei. Acesta a adus aminte de cursa din Australia, în care a fost descalificat pentru faptul că s-a apărat în faţa lui George Russell, cel care a făcut accident în ultimul tur. Ibericul a transmis că după cursa de la Suzuka, ar putea fi descalificat pentru tot restul sezonului, pentru faptul că şi-a apărat poziţia pe grilă în faţa a doi piloţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Alonso s-a clasat pe locul şase în Marele Premiu al Japoniei. Cursa a fost live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Fernando Alonso, ironic după Marele Premiu al Japoniei

Fernando Alonso a făcut o cursă excelentă pe circuitul de la Suzuka, şi i-a ţinut departe pe Oscar Piastri şi George Russell, cei care pilotau două monoposturi mult mai rapide decât Aston Martinul său. În ultimele tururi de cursă, ibericul chiar a încetinit puţin, pentru a putea beneficia de DRS, pentru ca astfel să-i ţină şi mai departe pe rivalii de la McLaren şi Mercedes.

După cursă, Fernando Alonso a tras concluziile şi s-a declarat extrem de bucuros de rezultatul obţinut, numind cursa din Japonia ca fiind cea mai bună a sa din ultimul an.

„Mă simt foarte bine, adevărul este că e probabil dificil să spun că este cea mai bună cursă…aş spune totuşi că e cea mai bună cursă a mea din aprilie sau mai anul trecut. Cred că nu am avut un week-end atât de complet ca acesta. Şi probabil, este în top cinci curse făcute de mine. Nimeni nu-şi va aminti de Suzuka 2024. Am terminat pe şase, am fost al cincilea ca timp, dar după părerea mea, a fost clar că am fost a cincea maşină.

Reclamă

Ferando Alonso: „A fost un miracol!”

Am terminat pe cinci în calificări, un mic miracol. Am terminat pe şase în cursă, un mare miracol. Voi avea mereu cursa aceasta în memorie, dar voi fi abandonat de public în două-trei curse.

(N.r. Despre faptul că s-a apărat în faţa lui Oscar Piastri şi George Russell) Nu ştiu ce să spun, după Australia, aş putea să fiu descalificat pentru tot restul sezonului. A fost clar că l-am avut pe Piastri în spatele meu pentru a mă apăra de Russell”, a declarat Fernando Alonso, conform marca.com.

La Marele Premiu al Australiei, Fernando Alonso a fost acuzat că s-a apărat greşit în duelul cu George Russell, fapt care a dus la abandonul pilotului de la Mercedes. Campionul iberic a fost „retrogradat” atunci pe locul opt.

Reclamă 4 / 0/3

Fernando Alonso, anunţ uriaş despre viitorul său în Formula 1™

Fernando Alonso a făcut un anunţ uriaş despre viitorul său în Formula 1™. Dublul campion mondial mai are contract până la finalul sezonului cu Aston Martin şi nu a luat o decizie în privinţa viitorului său până în acest moment.

Alonso a fost întrebat, din nou, despre planurile sale pentu 2025. Numele spaniolului a fost vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Lewis Hamilton la Mercedes, britanicul urmând să piloteze pentru Ferrari din sezonul viitor. De asemenea, s-a vorbit mult şi despre o retragere a acestuia. Nici viitorul lui Verstappen la Red Bull nu este sigur, chiar dacă are contract până în 2028, după controversele din ultima perioadă.

„Sigur, dacă Max pleacă de la Red Bull, poate că va avea un impact, dar nu văd ca acest lucru să se întâmple. E ceva la care nu mă gândesc prea mult. Vreau să mă concetrez asupra cursei şi asupra lucrurilor pe care trebuie să le fac aici, îaninte de a lua o decizie unde voi continua şi unde voi avea cele mai mari şanse. Ştiu toate zvonurile, dar nu mă interesează prea mult”, a spus Alonso, citat de marca.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și