Închide meniul
VIDEO

Imagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei! Cum a sărbătorit o nouă victorie în „Marele Circ”

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 12:32

Reclamă
Imagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei! Cum a sărbătorit o nouă victorie în „Marele Circ

Imagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei!

Festivitatea de premiere de la Marele Premiu al Chinei / Profimedia

Imagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei! Pilotul a făcut spectacol la festivitatea de premiere, de la finalul cursei din Shanghai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cursa care s-a văzut în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY, Max Verstappen a obținut a 4-a victorie a sezonului. Pe locul al 2-lea s-a clasat Lando Norris, în timp ce poziția a 3-a a fost ocupată de Sergio Perez.

Imagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei!

După cursă și interviuri, oficialii FIA i-au urcat pe cei 3 pe podium, pentru a-i premia, așa cum se întâmplă după fiecare cursă din cadrul „Marelui Circ”.

Mai apoi, cei 3 piloți, în frunte cu Max Verstappen, au făcut un adevărat spectacol. Aceștia au primit sticle de șampanie, iar rezultatul a fost unul fabulos.

Cei trei s-au „bătut” secunde în șir cu șampanie, spre amuzamentul fanilor prezenți în tribune, dar și a telespectatorilor.

Reclamă

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei!

Max Verstappen a oferit prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei! Campionul sezonului trecut de Formula 1™ a obținut un nou rezultat mare și a fost fericit, la interviu.

Pilotul de la Red Bull a obținut a 4-a victorie a sezonului în China. Cursa de la Shanghai a fost în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY.

După succesul din China, Verstappen a dezvăluit că se gândește deja la cursa de la Miami, care va avea loc în weekend-ul 3-5 mai 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost incredibil de rapizi astăzi, pe fiecare tip de pneu. Mașina a fost ca pe șine. Astfel de weekend-uri sunt incredibile. Să obții ceea ce am obținut noi… e fantastic.

Pe final de cursă auzi mereu zgomote pe care nu ar trebui să le auzi. Erau resturi de la una dintre mașini, am trecut cu 200 la oră peste ele, am vrut să verific dacă mașina este ok.

La Miami ar trebui să fie o cursă bună pentru noi. În mod normal strategia este mult mai simplă acolo, dar se anunță un weekend nebun”, a spus Max Verstappen, la finalul cursei de la Shanghai.

Marele Premiu de Formula 1 de la Miami va fi transmis în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY, în intervalul menționat anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și