Închide meniul

„Suntem foarte competitivi!” Charles Leclerc ţinteşte a doua victorie consecutivă, în Marele Premiu al Canadei

Viviana Moraru Publicat: 8 iunie 2024, 12:08

Reclamă
„Suntem foarte competitivi! Charles Leclerc ţinteşte a doua victorie consecutivă, în Marele Premiu al Canadei

Charles Leclerc ţinteşte a doua victorie consecutivă, în Marele Premiu al Canadei

Charles Leclerc, în timpul Marelui Premiu al Canadei/ Profimedia

Charles Leclerc ţinteşte a doua victorie consecutivă în acest sezon, în Marele Premiu al Canadei. Pilotul de la Ferrari s-a declarat foarte mulţumit de cum s-a comportat monopostul său pe pistă, în timpul primelor două sesiuni de antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Canadei este live în AntenaPLAY. Calificările se vor desfăşura astăzi, de la 23:00, în direct şi pe Antena 3 CNN, iar marea cursă va fi duminică, de la ora 20:45, în direct pe AntenaStars.

Charles Leclerc ţinteşte a doua victorie consecutivă, în Marele Premiu al Canadei

Charles Leclerc a încheiat pe locul trei prima sesiune de antrenamente, la opt zecimi faţă de cel mai bun timp, înregistrat de Lando Norris. În a doua sesiune de antrenamente libere, pilotul monegasc s-a clasat pe locul patru, sesiunea fiind marcată de ploaie.

După cele două sesiuni, Charles Leclerc a tras concluziile şi a declarat că Ferrari este o echipă competitivă în acest week-end. Acesta a mai subliniat că încă sunt lucruri de rezolvat la monopost, sperând să se claseze pe o poziţie bună în calificări.

„Sunt mulţumit pentru că suntem foarte competitivi, în toate condiţiile. Nu am fost pe primele locuri, doar pentru că nu am efectuat tururile la momentul potrivit, când pista era uscată, dar cred că în fiecare tur am fost foarte competitivi şi e un lucru bun.

Reclamă
Reclamă 4

Dar asta nu înseamnă că nu este încă mult de îmbunătăţit la maşină. Trebuie să facem în continuare anumite schimbări pentru mâine, care sper să ne aducă pe o poziţie bună din nou”, a declarat Charles Leclerc, conform formula1.com.

Max Verstappen, concluzii după primele antrenamente din Marele Premiu al Canadei

Max Verstappen a tras concluziile, după primele antrenamente din Marele Premiu al Canadei. Campionul mondial en-titre a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în a doua sesiune, probleme care l-au împiedicat să iasă atât cât îşi dorea pe circuit.

Verstappen s-a plâns de faptul că nu a putut petrece mai mult timp pe circuit, însă s-a declarat convins că probleme de la maşina lui vor fi rezolvate la timp pentru sesiunea de calificări.

Reclamă

„Din păcate, în FP2 nu au fost prea multe tururi. Au suspectat o problemă electrică şi mi-au spus să rămân la boxe, acum investighează. Sunt sigur însă că ne vom da seama ce este.

Nu este situaţia ideală pentru mine. Mi-ar fi plăcut să am mai multe tururi. Alţii au avut mai multe tururi pe pistă uscate, multe şi pe pistă udă. Cu siguranţă acesta nu este modul în care aş fi vrut să decurgă FP2, dar este important să ne dăm seama ce s-a întâmplat cu adevărat şi ce implicaţii va avea această problemă în restul week-end-ului”, a declarat Max Verstappen, conform formula1.com.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și