Închide meniul
Foto

Lovitură colosală dată de Ivana Knoll! Cum a sărbătorit „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 13:58

Lovitură colosală dată de Ivana Knoll! Cum a sărbătorit „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”

Ivana Knoll este cea mai cunoscută suporteră de la CM 2022

Ivana Knoll, la Mondialul din Qatar / Profimediaimages

Lovitură colosală dată de Ivana Knoll! Fosta finalistă Miss Croația 2016, supranumită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a făcut furori în tribune la meciurile disputate de țara sa la turneul din Qatar. Superba brunetă în vârstă de 30 de ani a atras toate privirile cu aparițiile sale provocatoare, iar contul său de Instagram a „explodat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana a fost prezentă la toate partidele Croației de la Campionatul Mondial, iar pozele sale postate pe rețelele sociale au adunat sute de mii de aprecieri.

Lovitură colosală dată de Ivana Knoll! Cum a sărbătorit „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”

În cele 3 săptămâni petrecute în Qatar, Ivana Knoll a devenit celebră în mediul online. Tânăra avea 580.000 de urmăritori pe contul de Instagram la începutul Campionatului Mondial, iar acum a atins pragul de 3 milioane de fani și a sărbătorit realizarea cu o fotografie „incendiară”.

Ivana s-a pozat în costum de baie, în deșert.

„3 milioane! Wow, prieteni! 3 milioane, aproape cât populația țării mele. Vă mulțumesc din suflet, vă iubesc pe toți!”, a scris Ivana Knoll, pe Instagram, în descrierea pozei în care arată 3 degete, referitor la reușita sa.

Reclamă

Postarea a adunat peste 500.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

View this post on Instagram


A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Reclamă 4 / 0/3

Ivana Knoll a criticat Argentina, după eliminarea Croației de la Campionatul Mondial din Qatar

“Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a trăit marea dezamăgire în semifinalele CM 2022 din Qatar. Ivana Knoll nu s-a ferit şi a criticat Argentina lui Lionel Messi, după ce Croaţia a fost eliminată de la turneul final.

Ivana a fost în tribună şi la meciul Argentina – Croaţia, scor 3-0. Chiar dacă „pumele” au obţinut o victorie la scor de neprezentare, frumoasa suporteră a reprezentativei lui Zlatko Dalic nu a fost impresionată de prestaţia lui Julian Alvarez şi Lionel Messi.

La ieşirea de pe Lusail Stadium, Ivana Knoll a fost asaltată de suporterii care îşi doreau să facă poze cu ea. Reporterii televiziunilor aflate în Qatar au dorit să afle cum i s-a părut meciul şi au fost surprinşi de reacţia ei.

Nu cred că Argentina este o echipă așa bună, de asta sunt atât de supărată. Nu am avut o zi bună, am avut chiar o zi proastă. Asta a fost tot„, a transmis Ivana Knoll în momentul în care a părăsit stadionul, potrivit marca.com.

„Suntem gata pentru finală”, a fost mesajul Ivanei Knoll înaintea partidei Argentina – Croaţia. „Dubla” lui Julian Alvarez şi reuşita lui Lionel Messi i-au dat planurile peste cap.

Ce avere are Ivana Knoll

Potrivit surprisesports.com, Knoll a ajuns să aibă o avere estimată la 1.5 milioane de dolari. 30 de ani are cea care s-a născut în Germania, la Frankfurt.

Knoll își câștigă existența din modeling. Mai mult decât atât, câștigă mulți bani şi din linia ei de îmbrăcăminte. Ivana susține mai multe produse. Averea ei netă este considerată a fi de aproximativ 1.5 milioane de dolari”, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

Ivana Knoll a mai susţinut naţionala Croaţiei şi la precedentele două Campionate Mondiale, din Brazilia, 2014, şi din Rusia, 2018. Aceasta merge pe stadion la fiecare meci al naţionalei sale, acolo unde atrage atenţia tuturor fanilor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și