Închide meniul
Foto

“Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” nu s-a ferit şi a criticat Argentina. Ce a declarat Ivana Knoll după eliminarea Croaţiei de la CM 2022

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2022, 10:20

Ivana Knoll a făcut senzaţie la Cupa Mondială 2022

Ivana Knoll le cere fanilor de pe Instagram câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a făcut senzaţie la Cupa Mondială 2022/ Instagram

  • Ivana Knoll este considerată a fi “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”
  • Fosta Miss Croaţia a criticat Argentina lui Lionel Messi

“Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a trăit marea dezamăgire în semifinalele CM 2022 din Qatar. Ivana Knoll nu s-a ferit şi a criticat Argentina lui Lionel Messi, după ce Croaţia a fost eliminată de la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana a fost în tribună şi la meciul Argentina – Croaţia, scor 3-0. Chiar dacă „pumele” au obţinut o victorie la scor de neprezentare, frumoasa suporteră a reprezentativei lui Zlatko Dalic nu a fost impresionată de prestaţia lui Julian Alvarez şi Lionel Messi.

“Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, Ivana Knoll, a criticat Argentina

La ieşirea de pe Lusail Stadium, Ivana Knoll a fost asaltată de suporterii care îşi doreau să facă poze cu ea. Reporterii televiziunilor aflate în Qatar au dorit să afle cum i s-a părut meciul şi au fost surprinşi de reacţia ei.

Reclamă

Nu cred că Argentina este o echipă așa bună, de asta sunt atât de supărată. Nu am avut o zi bună, am avut chiar o zi proastă. Asta a fost tot„, a transmis Ivana Knoll în momentul în care a părăsit stadionul, potrivit marca.com.

Ivana a avut un succes incredibil pe durata Cupei Mondiale şi a devenit „mascota” turneului final. Tânăra avea 580.000 de fani la începutul turneului final, dar acum a ajuns să aibă nu mai puţin de 2.7 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

Reclamă

„Suntem gata pentru finală”, a fost mesajul Ivanei Knoll înaintea partidei Argentina – Croaţia. „Dubla” lui Julian Alvarez şi reuşita lui Lionel Messi i-au dat planurile peste cap.

View this post on Instagram


A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Reclamă 4 / 0/3

Ivana Knoll a făcut show la Croația – Brazilia

Ivana Knoll, considerată “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a atras toate privirile și la meciul Croația – Brazilia, scor 1-1 (4-2 d.l.d.). Cunoscuta suporteră a Croației a întors toate privirile și a făcut zeci de poze cu fanii prezenți în tribune. Ivana a fost luată în primire de stewarzi. În cele din urmă, s-a bucurat la maximum pentru performanța uriașă obținută de jucătorii lui Zlatko Dalic

Până să înceapă meciul, a fost și un moment tensionat, care a avut-o în prim-plan pe Ivana. Tânăra de 30 de ani, îmbrăcată într-un costum de latex (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), a coborât în fața zecilor de fotografi, care așteptau să o prindă în cel mai bun cadru.

Ivana a fost imediat luată în primire de stewarzi. Forțele de securitate i-au cerut să se întoarcă imediat la locul ei, de pe bilet. Suportera Croației a avut o discuție “aprinsă” și a dezvăluit, pentru bild.de, ce s-a întâmplat.

Ei nu le permit fanilor să facă fotografii cu mine sau să pozeze aici, în partea de jos a tribunei, la balustradă. I-am întrebat, apoi, de ce sunt atât de grosolani?“, a precizat Knoll.

Ce avere are Ivana, care este fostă Miss Croația

Fosta Miss Croația a atras toate privirile în tribunele din Qatar, iar rețelele sociale au fost împânzite cu pozele ei.

Potrivit surprisesports.com, Knoll a ajuns să aibă o avere estimată la 1.5 milioane de dolari. 30 de ani are cea care s-a născut în Germania, la Frankfurt.

Knoll își câștigă existența din modeling. Mai mult decât atât, câștigă mulți bani şi din linia ei de îmbrăcăminte. Ivana susține mai multe produse. Averea ei netă este considerată a fi de aproximativ 1.5 milioane de dolari”, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

Ivana Knoll a mai susţinut naţionala Croaţiei şi la precedentele două Campionate Mondiale, din Brazilia, 2014, şi din Rusia, 2018. Aceasta merge pe stadion la fiecare meci al naţionalei sale, acolo unde atrage atenţia tuturor fanilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
România s-a calificat la Campionatul European de handbal
Handbal • 3 mart., 19:52
România s-a calificat la Campionatul European de handbal! Victorie dramatică cu Croaţia
Croaţia - Spania 10 - 11 a fost în AntenaPLAY. Spania a devenit CAMPIOANĂ EUROPEANĂ după o finală epică
Alte sporturi • 16 ian., 22:10
Croaţia – Spania 10 – 11 a fost în AntenaPLAY. Spania a devenit CAMPIOANĂ EUROPEANĂ după o finală epică
Rezultat șoc în grupa României de la Campionatul European
Handbal • 13 ian., 10:52
Rezultat șoc în grupa României de la Campionatul European! Spania, învinsă categoric de Croația
Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala sa s-a calificat la EURO 2024
Extra • 23 nov., 22:59
FOTO
Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala ei s-a calificat la EURO 2024: „Abia aştept să merg în Germania!”
Croația - Armenia 1-0 și Țara Galilor - Turcia 1-1
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 23:35
Croația – Armenia 1-0 și Țara Galilor – Turcia 1-1. Cum arată urnele după meciurile serii. Scenariile care îi dau emoții României