Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, luată în primire de stewarzi la meciul Croația – Brazilia: „De ce sunteți grosolani?”

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2022, 12:23

Ivana Knoll este considerată

"Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială", luată în primire de stewarzi la Croația - Brazilia

Ivana Knoll este considerată "cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială" / Colaj Profimediaimages

  • Ivana Knoll a ajuns la 2 milioane de urmăritori
  • Suportera Croației a dat recital la CM 2022

Ivana Knoll, considerată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a atras toate privirile și la meciul Croația – Brazilia, scor 1-1 (4-2 d.l.d.). Cunoscuta suporteră a Croației a întors toate privirile și a făcut zeci de poze cu fanii prezenți în tribune. Ivana a fost luată în primire de stewarzi. În cele din urmă, s-a bucurat la maximum pentru performanța uriașă obținută de jucătorii lui Zlatko Dalic, care s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial 2022 din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să înceapă meciul, a fost și un moment tensionat, care a avut-o în prim-plan pe Ivana. Tânăra de 30 de ani, îmbrăcată într-un costum de latex (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), a coborât în fața zecilor de fotografi, care așteptau să o prindă în cel mai bun cadru.

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a făcut show la Croația – Brazilia. A fost luată în primire de stewarzi

Ivana a fost imediat luată în primire de stewarzi. Forțele de securitate i-au cerut să se întoarcă imediat la locul ei, de pe bilet. Suportera Croației a avut o discuție „aprinsă” și a dezvăluit, pentru bild.de, ce s-a întâmplat.

Reclamă

Ei nu le permit fanilor să facă fotografii cu mine sau să pozeze aici, în partea de jos a tribunei, la balustradă. I-am întrebat, apoi, de ce sunt atât de grosolani?„, a precizat Knoll.

Neymar a deschis scorul pe Education City Stadium în minutul 105+1. Croații au restabilit egalitatea incredibil, prin Petkovic (117), la primul șut pe spațiul porții. Au urmat loviturile de departajare, moment în care Ivana a avut o reacție spectaculoasă pe rețelele sociale.

Reclamă

Penalty-uri, acestea sunt specialitate noastră„, a spus ea și a avut dreptate. Favoriții ei s-au impus și au obținut calificarea în careul de ași al turneului de fani.

Chiar am vrut să plec din Qatar când ar fi fost eliminați croații. Dar acum, cu siguranță rămân până la finală, indiferent cine o va juca„, a spus Ivana Knoll pentru Bild.

Tânăra care are tată din Germania și mamă din Croația a avut un succes incredibil pe durata CM 2022. Și-a triplat numărul de fani după ce a ajuns în Qatar. Dacă înaintea competiției avea 600.000 de urmăritori pe Instagram, acum are 2 milioane. 200.000 a adăugat numai în ultimele 24 de ore!

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Ivana Knoll, fosta Miss Croația

Fosta Miss Croația a atras toate privirile în tribunele din Qatar, iar rețelele sociale au fost împânzite cu pozele ei.

Potrivit surprisesports.com, Knoll a ajuns să aibă o avere estimată la 1.5 milioane de dolari. 30 de ani are cea care s-a născut în Germania, la Frankfurt.

Knoll își câștigă existența din modeling. Mai mult decât atât, câștigă mulți bani şi din linia ei de îmbrăcăminte. Ivana susține mai multe produse. Averea ei netă este considerată a fi de aproximativ 1.5 milioane de dolari”, anunţă sursa citată anterior.

Ivana Knoll a mai susţinut naţionala Croaţiei şi la precedentele două Campionate Mondiale, din Brazilia, 2014, şi din Rusia, 2018. Aceasta merge pe stadion la fiecare meci al naţionalei sale, acolo unde atrage atenţia tuturor fanilor.

Florin Prunea, genial despre cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială

Ivana a fost remarcată și de fostul portar al Generației de Aur. Florin Prunea a oferit declarații savuroase.

Am văzut-o în fiecare zi acolo. Superbe, toate din spațiul ex-iugoslav sunt incredibile, sârboaice, croate, tot ce este acolo… (n.r. echipată corespunzător?) Și culori frumoase, alb-roșu. Superbă! Nu numai ea, am văzut mai multe. Urmăresc cadre… Ele nu sunt publice, dar văd ce e și la Brazilia în tribune acolo. Incredibil.

(n.r. se uită la poze cu Ivana Knoll) E exact cum ne-a recomandat doctorul (n.r. râde). Mintea de la meci nu are cum să ți-o ia, dar sută la sută se întâmplă (n.r. să îți mai fugă ochii în tribune ca jucător), mai ales când e stadionul cu tribunele aproape de gazon. Îți dai seama băieții ăia din spatele ei că numai la meci nu se uitau. Uite-l pe ăla care e cel mai jos cu capul aproape de spatele fetei se uită și el și râde. O priveliște minunată. Și un meci minunat, și… A împușcat ce trebuie.

Reclamă

Sunt convins că după acest turneu final atât de reușit pentru ea vor urma și contractele pe măsură. (n.r. sau telefoanele de la jucători) Aia nu mai spun, cu siguranță că știi că se poartă, dar casele de modă cu siguranță se vor bate pe domnișoara. Nu știu dacă e căsătorită, necăsătorită. Sută la sută o cunosc jucătorii din naționala Croației. Și ei sunt câțiva băieți frumoși pe acolo”, a spus Florin Prunea la prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
România s-a calificat la Campionatul European de handbal
Handbal • 3 mart., 19:52
România s-a calificat la Campionatul European de handbal! Victorie dramatică cu Croaţia
Croaţia - Spania 10 - 11 a fost în AntenaPLAY. Spania a devenit CAMPIOANĂ EUROPEANĂ după o finală epică
Alte sporturi • 16 ian., 22:10
Croaţia – Spania 10 – 11 a fost în AntenaPLAY. Spania a devenit CAMPIOANĂ EUROPEANĂ după o finală epică
Rezultat șoc în grupa României de la Campionatul European
Handbal • 13 ian., 10:52
Rezultat șoc în grupa României de la Campionatul European! Spania, învinsă categoric de Croația
Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala sa s-a calificat la EURO 2024
Extra • 23 nov., 22:59
FOTO
Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala ei s-a calificat la EURO 2024: „Abia aştept să merg în Germania!”
Croația - Armenia 1-0 și Țara Galilor - Turcia 1-1
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 23:35
Croația – Armenia 1-0 și Țara Galilor – Turcia 1-1. Cum arată urnele după meciurile serii. Scenariile care îi dau emoții României