Închide meniul

CM 2022 | Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci: „Mi se pare neverosimil!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 decembrie 2022, 10:23

CM 2022 | Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci: „Mi se pare neverosimil!

Istavn Kovacs nu a arbitrat niciun meci la Campionatul Mondial

Hepta

Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci. Porumboiu merge mai departe şi spune că nu crede că Istvan Kovacs va arbitra vreun meci la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost doar arbitru de rezervă la această Cupă Mondială. În total, Kovacs a primit 7 delegări la Campionatul Mondial.

Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci

„Poate o să-i dea un joc. În momentul în care sunt delegați și cei doi asistenți ai lui nu stă în picioare varianta că a fost chemat acolo doar ca arbitru suport. Mi se pare neverosimil la nivelul UEFA și FIFA… Trebuia să-l delege și pe el. Astfel de greșeli mi se par de neacceptat. Depinde și de pregatirea pe care a avut-o în timpul competiției, dar Kovacs este printre primii trei-patru care sunt acolo. A fost preferatul meu Kovacs.

Dacă a fost selecționat, trebuia să arbitreze. Mi-e greu să cred că va conduce un meci din fazele superioare, dacă el n-a fost delegat la vreun meci din grupe”, a spus Adrian Porumboiu la sport.ro.

Istvan Kovacs l-a băgat în ceață pe Ion Crăciunescu: „Să mă ierte Dumnezeu!”

Ion Crăciunescu a avut o reacție dură legată de situația lui Istvan Kovacs la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Nu înțelege de ce românul a fost delegat până acum doar în calitate de arbitru de rezervă. Ion Crăciunescu susține că Istvan Kovacs ar merita să fie la „centru” la un meci de la Mondialul din Qatar și a criticat strategia celor de la FIFA.

Reclamă

„Eu cred că merita mai mult. Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri… mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea.

Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu… pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, a spus Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Kovacs, primul român care arbitrează la Mondial în ultimii 36 de ani

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar sunt prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și