Închide meniul

CM 2022 | Alvaro Morata, statistici impresionante după golul marcat în Spania – Germania 1-1. A intrat definitiv în istoria „La Roja”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2022, 23:07

CM 2022 | Alvaro Morata, statistici impresionante după golul marcat în Spania – Germania 1-1. A intrat definitiv în istoria „La Roja

Alvaro Morata, statistici impresionante după golul marcat în Spania - Germania 1-1

Alvaro Morata, un nou gol la Campionatul Mondial 2022 / Profimediaimages

Alvaro Morata este într-o formă de zile mari la Campionatul Mondial 2022. Atacantul de 30 de ani are statistici impresionante după golul marcat în Spania – Germania, meciul şoc din Grupa E.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Morata a fost lăsat pe bancă de Luis Enrique până în minutul 54, când l-a înlocuit pe Ferran Torres. Atacantul lui Atletico Madrid nu a avut nevoie de mult timp până să dea lovitura şi să deschidă scorul.

Alvaro Morata, statistici impresionante după golul marcat în Spania – Germania 1-1

În minutul 62, Morata a primit mingea de la Jordi Alba şi a şutat năprasnic, fără să-i dea vreo şansă lui Manuel Neuer. A înscris golul cu numărul 29 în tricoul „La Roja”. L-a egalat astfel pe Fernando Hierro, cel care ocupa locul 5 în topul golgheterilor naţionalei Spaniei. Lider detaşat este David Villa, cu 59 de reuşite.

Alvaro Morata marcase şi în victoria fabuloasă a Spaniei cu Costa Rica, scor 7-0. Acum, a devneit al 6-lea jucător care înscrie, din postura de rezervă, în meciuri consecutive de la Campionatul Mondial.

Reclamă

Mai mult decât atât, Morata a ajuns la opt goluri la turneele finale de Campionat Mondial şi Campionat European. Din naţionala Spaniei, este depăşit de numai doi jucători: David Villa (13) şi Fernando Torres (9).

Reclamă 4 / 0/3

După golul marcat în poarta Germaniei, Alvaro a ajuns la nu mai puţin de 61 de goluri înscrise, în total, la toate reprezentativele Spaniei, de la debutul la U17. L-a egalat astfel pe legendarul Raul.

Spania – Germania 1-1. Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă

Echipa naţională a Spaniei a încheiat la egalitate duminică, scor 1-1, meciul disputat cu Germania, în cadrul grupei E de la Cupa Mondială din Qatar.

Spania a deschis scorul prin Alvaro Morata, în minutul 62, acesta deviind în plasă la o pasă a lui Jordi Alba. Egalarea a venit în minutul 83, când Fullkrug l-a învins pe Unai Simon cu un şut puternic.

Cu acest egal, Germania mai păstrează şanse de calificare în optimi, dar depinde şi de rezultatul din meciul Spania – Japonia, anunţă news.ro.

SPANIA: Unai Simon – Carvajal, Rodri, Laporte, Jordi Alba (Balde 82) – Busquets – Gavi (N. Williams 66), Pedri – Ferran Torres (Alvaro Morata 54), Marco Asensio (Koke 66), Dani Olmo. SELECŢIONER: Luis Enrique

GERMANIA: Neuer – Kehrer (Klostermann 70), Sule, Rudiger, Raum (Schlotterbeck 87) – Goretzka, Kimmich – Gnabry (Hofmann 85), Gundogan (L. Sane 70), Musiala – T. Muller (Fullkrug 70). SELECŢIONER: Hansi Flick

Cartonaşe galbene: Busquets 44 / Kehrer 37, Goretzka 58, Kimmich 60

Reclamă

Arbitri: Danny Desmond Makkelie – Hessel Steegstra, Jan de Vries (toţi din Ţările de Jos) – Istvan Kovacs (România)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și