Închide meniul

CM 2022 | Argentina – Mexic 2-0. Victorie uriașă a „pumelor!” Lionel Messi își menține naționala în competiție. Enzo Fernandez, golul meciului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2022, 22:45

CM 2022 | Argentina – Mexic 2-0. Victorie uriașă a „pumelor! Lionel Messi își menține naționala în competiție. Enzo Fernandez, golul meciului

Argentina - Mexic 2-0

Jucătorii Argentinei celebrează victoria cu Agrentina de la Campionatul Mondial din Qatar 2022 / Profimedia

Argentina – Mexic 2-0. „Pumele” au bifat o victorie crucială la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Echipa lui Lionel Messi păstrează șanse de calificare în optimi. Enzo Fernandez a reușit golul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa naţională a Argentinei a învins sâmbătă, scor 2-0, reprezentativa Mexicului, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei Mondiale din Qatar.

La meciul său cu numărul 21 la un turneu final de Cupă Mondială, Lionel Messi a marcat primul gol al Argentinei, în timp ce Enzo Fernandez a închis tabela în minutul 87, oferind suporterilor albiceleşti victoria şi speranţe pentru o calificare în optimile de finală.

Argentina – Mexic 2-0

Final de meci! Argentina s-a impus cu 2-0.

Min 88: GOOOL Argentina! Enzo Fernandez a marcat cu un șut la colțul lung care s-a oprit aproape de vinclu.

Reclamă

Min 64: GOOOL Argentina! Lionel Messi a înscris cu un șut în plasa laterală de la 20 de metri.

Min 35: Ocazie pentru Argentina! Messi a vrut să dea gol din lovitură liberă dintr-o poziție aproape imposibilă, dar Ocho a boxat!

Min 10: Fanii din tribune fac o atmosferă de senzație!

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: A început meciul.

Argentina: Emiliano Martinez – Montiel, Otamendi, Lisandro Martinez, Acuna – Di Maria, de Paul, Rodriguez, Mac Allister – Messi, Lautaro Martinez

Selecționer: Lionel Scaloni

Mexic: Ochoa – Alvarez, Araujo, Montes, Moreno, Gallardo – Herrera, Guardado, Chavez – Lozano, Vega

Selecționer: Gerardo Martino

Argentina – Mexic LIVE TEXT, ora 21:00. Se decide viitorul lui Lionel Messi la Cupa Mondială

Argentina, considerată de mulţi una dintre marile favorite la câştigarea trofeului, se află pe ultimul loc într-o grupă cu Polonia, Arabia Saudită şi Mexic. Evoluţia ştearsă din meciul cu Arabia Saudită i-a adus lui Lionel Messi mai multe critici.

Zico, fosta legendă a Braziliei, l-a taxat pe starul argentinian pentru lipsa atitudinii de lider.

Reclamă

Este un căpitan care nu vorbeşte cu nimeni, cred că-i lipsesc calităţile de lider. Poartă banderola doar pentru că este Messi. Argentina poate să câştige cu 4-0 sau să piardă cu 1-2 şi el va continua doar să-şi facă jocul, fără să se abată de la drumul său.

Nu cheamă pe nimeni la el, nu ţipă după nimeni. Nu vorbeşte cu nimeni. Sunt moment în care căpitanul trebuie să se impună. Când eram căpitanul naţionalei, aveam vreo 30 de ani şi îi controlam pe ceilalţi jucători. Asta nu este caracteristica lui Messi”, a declarat Zico, conform infobae.com.

Argentina – Mexic. Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă

Istvan Kovacs a fost delegat la partida dintre Argentina şi Mexic. Centralul român va fi arbitru de rezervă la confruntarea decisivă a lui Lionel Messi, de la Campionatul Mondial din Qatar. Tot din postura de arbitru de rezervă, Istvan Kovacs a mai fost prezent la duelurile Qatar – Ecuador şi Uruguay – Coreea de Sud, din prima etapă a grupelor turneului final.

Partida dintre Argentina şi Mexic este una extrem de importantă, având în vedere eşecul înregistrat de „pume” în meciul de debut. Astfel, sud-americanii, în frunte cu Lionel Messi, nu-şi mai permit paşi greşiţi şi ţintesc victoria în partida din etapa secundă.

Istvan Kovacs va bifa al treilea meci din postura de arbitru de rezervă, la Campionatul Mondial din Qatar. Partida dintre Argentina şi Mexic îl va avea la centru pe italianul Daniele Orsato, arbitru care va fi ajutat de brigada sa formată din Ciro Carbone şi Alessandro Giallatini.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și