Închide meniul
Foto

CM 2022 | Atmosferă electrizantă în finala Campionatului Mondial! Soția lui Messi, cuprinsă de emoții în tribune. Emmanuel Macron și Ibrahimovic, invitați de lux

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 decembrie 2022, 18:31

CM 2022 | Atmosferă electrizantă în finala Campionatului Mondial! Soția lui Messi, cuprinsă de emoții în tribune. Emmanuel Macron și Ibrahimovic, invitați de lux

Argentina și Franța se luptă pentru Cupa Mondială

Argentina și Franța se luptă pentru Cupa Mondială / Colaj captură TVR, Profimedia

Atmosferă electrizantă în finala Campionatului Mondial din Qatar, dintre Argentina și Franța. Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, a fost cuprinsă de emoții în tribune, înaintea fluierului de start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre invitații de lux prezenți la meciul anului se numără președintele Franței, Emmanuel Macron, și Zlatan Ibrahimovic, starul lui AC Milan.

CM 2022 | Atmosferă electrizantă în finala Campionatului Mondial!

Stadionul Lusail Iconic a fost umplut până la refuz, la ora finalei Campionatului Mondial din 2022.

90.000 de mii de oameni au venit să vadă live confruntarea titanilor, dintre Argentina lui Lionel Messi și Franța lui Kylian Mbappe.

Tensiunea a atins cote uriașe la ora de start a duelului de „5 stele”. Camerele TV au surprins-o pe Antonela Roccuzzo în tribune, vizibil emoționată (VEZI GALERIA FOTO). Soția lui Lionel Messi privea spre teren agitată, cu mâinile împreunate, imediat după ce regizorul transmisiei a mutat camerele de pe căpitanul Argentinei.

Reclamă

În tribunele „bijuteriei” din Lusail și-a făcut apariția și președintele Franței. Emmanuel Macron a venit la finala Campionatului Mondial alături de soția sa, Brigitte.

În loja lui Emmanuel Macron a fost prezent și Zlatan Ibrahimovic. Fostul atacant de la PSG, în prezent la AC Milan,, a fost surprins în timp ce râdea alături de mai mulți bărbați.

CM 2022 | Lionel Messi a stabilit un record senzațional, după golul marcat în finala Campionatului Mondial!

Lionel Messi a stabilit un record senzațional, după golul marcat în finala Campionatului Mondial! Căpitanul Argentinei a deschis scorul în meciul de „5 stele” din Qatar. Messi a deblocat tabela, din penalty, în minutul 23 al duelului cu Franța.

Reclamă 4 / 0/3

Angel Di Maria a fost faultat în careu de Ousmane Dembele, iar arbitrul central Szymon Marciniak a dictat lovitură de la 11 metri.

Ca de obicei, Lionel Messi și-a asumat responsabilitatea și a executat. Starul sud-american l-a învins pe Hugo Lloris cu un șut în stânga portarului francez și a declanșat fiesta în tribune, printre fanii argentinieni.

În urma golului din finală, Lionel Messi a stabilit un record fabulos. Atacantul de 35 de ani a devenit primul jucător din istorie care înscrie în faza grupelor, în optimile de finală, sferturile de finală, semifinala și finala unei ediții de Campionat Mondial. Messi a marcat 6 goluri la Mondialul din Qatar.

Messi a ajuns la 97 de goluri marcate pentru naționala Argentinei, la cea de-a 172-a apariție în tricoul „Pumelor”. Dintre acestea, starul sud-american a marcat de 12 ori la turneele finale de la Campionatul Mondial.

Per total, la turneele majore alături de Argentina, Lionel Messi a înscris 25 de goluri. Căpitanul „Pumelor” l-a egalat pe Ronaldo Nazario.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și