Închide meniul

CM 2022 | Belgia – Maroc 0-2. O nouă surpriză de proporţii în Qatar! Sabiri şi Aboukhlal au înscris goluri de senzaţie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2022, 16:52

CM 2022 | Belgia – Maroc 0-2. O nouă surpriză de proporţii în Qatar! Sabiri şi Aboukhlal au înscris goluri de senzaţie

Sabiri a marcat în Belgia - Maroc, meci de la Campionatul Mondial 2022

Thibaut Courtois, învins în Belgia - Maroc / Profimediaimages

CM 2022 | Belgia – Maroc 0-2 a fost LIVE SCORE pe AS.ro. Un nou rezultat şoc la Campionatul Mondial din Qatar. Belgienii au fost învinşi surprinzător, în Grupa F.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maroc a înscris pe finalul primei reprize, în minutul 45, prin Ziyech, care a transformat o lovitură liberă. Golul a fost însă anulat după consultarea VAR, pe motiv de ofsaid la Romain Saiss.

Marocanii au marcat totuşi din lovitură liberă, în minutul 73, atunci când Sabiri, abia intrat pe teren, a trimis direct în plasa o lovitură liberă de pe parte stângă a terenului. Africanii au dat lovitura decisivă în al doilea minut al prelungirilor, când Aboukhlal a înscris pentru 2-0, cu un şut sub transversală.

BELGIA: Courtois – Alderweireld, Castagne, Verthongen – Meunier (Lukaku 81), Witsel, Onana (Tielemans 60), T. Hazard (Trossard 75), De Bruyne – E. Hazard (Mertens 60), Batshuayi (De Ketelaere 75). SELECŢIONER: Roberto Martinez.

MAROC: Munir – Hakimi (Attiat-Allah 68), Aguerd, Saiss, Mazraoui – Ounahi (El Yamiq 78), Amrabat, Amallah (Sabiri 68) – Ziyech, En-Nesyri (Hamdallah 73), Boufal (Aboukhlal 73). SELECŢIONER: Walid Regragui.

Reclamă

CM 2022 | Belgia – Maroc 0-2

Min. 90+5: Final de meci! Belgia a fost răpusă de Maroc şi s-au complicat serios calculele în Grupa F!

Min. 90+2: Belgia – Maroc 0-2! GOOOLLL! Ziech a reuşit un dribling superb, a centrat în centrul careului, iar Aboukhlal a marcat cu o execuţie superbă, la vinclu.

Min. 73: Belgia – Maroc 0-1! Rezultat incredibil la Mondial! Sabiri a executat pe poartă o lovitură liberă. Courtois a fost încurcat de un alt marocan şi mingea a intrat în poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: GOL anulat pentru Maroc! Reușita lui Zyech a fost anulată pentru ofsaid!

Min. 1: A început meciul dintre Belgia și Maroc

Update 14:40: Echipele de start:

  • Belgia (3-5-2): Courtois – Meunier, Alderweireld, Vertonghen – Castagne, Onana, Witsel, Hazard, Hazard – Batshuayi
  • Maroc (4-1-2-3): Bono – Hakimi, Aguerd, Saiss, Mazraoui – Amrabat – Ounahi, Amallah – Ziyech, En Nesyri, Boufal

Știrea inițială.

Totuși, Maroc nu mai înregistrat o victorie la Mondiale din 1998. Între timp, marocanii au pierdut două meciuri și au terminat alte două partide la egalitate. Ultima directă cu Belgia le dă însă speranțe: a fost un 4-1 la Bruxelles, în 2008.

CM 2022 | Belgia – Maroc LIVE SCORE. Echipele probabile

  • Belgia (3-4-2-1): Courtois – Alderweireld, Vertonghen, Dendoncker – Meunier, Onana, Witsel, Carrasco – De Bruyne, E. Hazard – Batshuayi
  • Maroc (4-3-3): Bounou – Hakimi, Aguerd, Saiss, Mazraoui – Ounahi, Amrabat, Amallah – Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Kevin de Bruyne, uluit după ce a fost desemnat „omul meciului” în Belgia – Canada 1-0

Kevin de Bruyne s-a arătat uluit după ce a fost desemnat „omul meciului” în Belgia – Canada 1-0. „Diavolii” s-au chinuit teribil în partida din grupa F, iar mijlocașul de 31 de ani a recunoscut că el și coechipierii săi au avut o prestație mult sub așteptări.

Reclamă

Canada putea să deschidă scorul în minutul 11, dar Alphonso Davies a ratat un penalty. Belgia a înscris unicul gol al partidei pe finalul primei reprize, prin Michy Batshuayi.

Belgia a continuat să sufere după pauză, iar Canada a ratat mai multe șanse să restabilească egalitatea. În cele din urmă, naționala lui Roberto Martinez s-a impus cu 1-0, la debutul la Campionatul Mondial, dar jucătorii săi nu s-au bucurat pe deplin de victorie.

Cel mai sincer discurs a venit din partea lui Kevin de Bruyne. Starul belgian a fost desemnat „omul meciului”, iar la interviu a mărturisit că nu înțelege cum a fost luată această decizie.

„Nu am jucat suficient de bine astăzi. Nu știu de ce am primit premiul pentru ‘omul meciului’. Poate datorită numelui meu. Vreau să felicit Canada. Nu am reușit să ieșim din pressingul lor, nu am făcut un meci bun, inclusiv eu, însă am găsit un mod să câștigăm”, a declarat Kevin de Bruyne, după Belgia – Canada 1-0, citat de Daily Mail.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și