Închide meniul

CM 2022 Brazilia rămâne marea favorită a bookmakerilor. Cum arată cotele înainte de sferturile Cupei Mondiale

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2022, 10:45

CM 2022 Brazilia rămâne marea favorită a bookmakerilor. Cum arată cotele înainte de sferturile Cupei Mondiale

CM 2022 Brazilia rămâne marea favorită a bookmakerilor

Brazilia sărbătorește câștigarea meciului cu Coreea de Sud / Profimedia Images

CM 2022 Brazilia rămâne marea favorită a bookmakerilor și înainte de faza sferturilor de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. Mai ales după spectacolul oferit în duelul din optimi cu Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Selecao are cotă 2.85 pentru a câștiga al șaselea titlu mondial din istorie. Franța lui Kylian Mbappe este a doua pe listă, cu o cotă de 5, iar podiumul este completat de Argentina lui Messi, care are o cotă de 6.

CM 2022 Brazilia rămâne marea favorită a bookmakerilor

Portugalia se află și ea printre favorite, ținând cont de iureșul din meciul cu Elveția (6-1). Lusitanii au o cotă de 7.50, mai mică decât a Angliei, care are 8.50. Asta și pentru faptul că pe britanici îi așteaptă un duel de foc încă din sferturi, cu rivala Franța.

Olanda (18), Maroc (35) și Croația (50) sunt echipele cotate cu cele mai mici șanse la câștigarea trofeului, dintre cele opt selecționate rămase în luptă.

De notat că Brazilia, Franța și Argentina au fost încă dinaintea turneului considerate cele mai în măsură echipe care să spere la Cupa Mondială.

Reclamă

Programul sferturilor de finală de la CM 2022

Portugalia a fost ultima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, în urma victoriei cu Elveţia, din optimi.

După meciurile din optimile de finală urmează o pauză de două zile. Partidele se reiau începând cu ziua de vineri. Programul sferturilor de finală este următorul:

Vineri 9 decembrie

Reclamă 4 / 0/3
  • Ora 17:00 Croaţia – Brazilia
  • Ora 21:00 Olanda – Argentina

Sâmbătă 10 decembrie

  • Ora 17:00 Maroc – Portugalia
  • Ora 21:00 Anglia – Franţa

Ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după meciul Portugalia – Elveția 6-1

S-a aflat ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Atacantul lusitan a început ca rezervă duelul din Qatar, fiind aruncat în luptă de Fernando Santos abia în minutul 76, la scorul de 5-1.

A fost primul meci din fazele eliminatorii ale unui turneu final în care Ronaldo începe pe bancă la naționala Portugaliei, după 14 ani. Ultima oară s-a întâmplat la EURO 2008, când atacantul avea 23 de ani.

Cristiano Ronaldo a fost vizibil nemulțumit de faptul că n-a început ca titular partida cu Elveția, așa cum se întâmplase în precedentele 3 confruntări de la Campionatul Mondial din Qatar, în faza grupelor.

La finalul meciului cu Elveția, în mediul online au apărut mai multe imagini cu CR7 în timp ce pleacă la vestiare de unul singur, în timp ce restul coechipierilor săi rămân pe teren și se duc să sărbătorească victoria alături de fani.

Ronaldo a plecat „glonț” de pe teren, grăbit, oferind dovada clară că decizia lui Fernando Santos de a-l lăsa pe bancă îl nemulțumește teribil.

Reclamă
Recomandări
  • Brazilia e principala favorită a specialiștilor
  • Franța și Argentina sunt ”urmăritoarele”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și