Închide meniul
Foto

CM 2022 | Bucurie nebună după Argentina – Croaţia 3-0! Cum au sărbătorit „pumele” calificarea în finala Campionatului Mondial

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2022, 23:33

Bucurie nebună după Argentina - Croaţia 3-0

Bucurie nebună după Argentina - Croaţia 3-0

Bucurie nebună după Argentina - Croaţia 3-0/ Profimedia

  • Jucătorii argentinieni, bucurie nebună după calificarea în finala Campionatului Mondial
  • Cum au sărbatorit victoria cu Croaţia „pumele”

Bucurie nebună după Argentina – Croaţia 3-0! Jucătorii argentinieni au fost în centrul unui moment de extaz, după calificarea în finala Campionatului Mondial din Qatar. Lionel Messi şi coechipierii săi au sărbatorit alături de cei peste 40.000 de fani sud-americani prezenţi pe arena din Qatar, victoria zdrobitoare reuşită în faţa Croaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina a reuşit să-şi asigure biletele pentru finală, după o victorie categorică reuşită în faţa Croaţiei, scor 3-0. Lionel Messi a avut o prestaţie de vis, reuşind un gol şi două assist-uri la reuşitele lui Julian Alvarez.

Bucurie nebună după Argentina – Croaţia 3-0! Cum au sărbătorit „pumele” calificarea în finala Campionatului Mondial

Imediat după fluierul final al centralului, mai mulţi jucători argentinieni s-au prăbuşit pe teren, urmnd ulterior o îmbărţişare de grup, în centrul căreia s-au aflat starurile Lautaro Martinez şi Paulo Dybala.

Reclamă

Lionel Messi a fost suprins zâmbitor după prestaţia de vis din Qatar, fiind felicitat la finalul partidei de către ceilalţi colegi din naţionala Argentinei. Ulterior, „pumele” au mers către o peluză plină de fani sud-americani, şi s-au bucurat împreună cu suporterii pentru succesul colosal obţinut în la turneul final.

Argentina a revenit într-o finală de Campionat Mondial după opt ani. La Cupa Mondială din Brazilia, „pumele” au fost învinse de Germania în ultimul act, scor 1-0, după golul reuşit în prelungiri de către Mario Gotze.

Reclamă

Lionel Messi este UNIC! Ce recorduri a SPULBERAT cu golul marcat în Argentina – Croația

Lionel Messi este unic și a dovedit-o și în Argentina – Croația, meci din semifinalele Campionatului Mondial 2022 din Qatar. A marcat din noi și s-a aflat ce recorduri a spulberat atacantul de 35 de ani.

Messi a avut o primă repriză de vis. Starul lui PSG a marcat în minutul 34, din penalty. A avut o execuție impecabilă de la punctul cu var și a scris o nouă pagină de istorie.

Cu golul reușit împotriva Croației, dar și assistul pentru Julian Alvarez (39), Messi a doborât mai multe recorduri:

Reclamă 4 / 0/3
  • A devenit golgheterul Argentinei la Cupa Mondială. A marcat pentru a 11-a oară și l-a depășit pe Gabriel Batistuta (11). Legenda Diego Maradona și Guillermo Stabile au câte 8 goluri.
  • Este cel mai în vârstă jucător care înscrie cinci goluri la o singură ediție de Campionat Mondial
  • Este primul jucător al Argentinei care înscrie în trei meciuri din fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale. Înaintea acestui turneu final, Messi nu reușise niciodată să marcheze după faza grupelor.
  • De la ediția din 1966, niciun jucător nu a marcat sau a oferit pase decisive în mai multe meciuri diferite decât Lionel Messi. Atacantul Argentinei l-a egalat pe brazilianul Ronaldo (13).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!