Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi este UNIC! Ce recorduri a SPULBERAT cu golul marcat în Argentina – Croația, din semifinalele Campionatului Mondial

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2022, 22:09

Reclamă
CM 2022 | Lionel Messi este UNIC! Ce recorduri a SPULBERAT cu golul marcat în Argentina – Croația, din semifinalele Campionatului Mondial

,Lionel Messi este unic. Ce recorduri a spulberat în Argentina Croația, la CM 2022

Lionel Messi, în Argentina - Croația / Profimedia

Lionel Messi este unic și a dovedit-o și în Argentina – Croația, meci din semifinalele Campionatului Mondial 2022 din Qatar. A marcat din noi și s-a aflat ce recorduri a spulberat atacantul de 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a avut o primă repriză de vis. Starul lui PSG a marcat în minutul 34, din penalty. A avut o execuție impecabilă de la punctul cu var și a scris o nouă pagină de istorie.

Lionel Messi este unic. Ce recorduri a spulberat în Argentina Croația, la CM 2022

Cu golul reușit împotriva Croației, dar și assistul pentru Julian Alvarez (39), Messi a doborât mai multe recorduri:

Reclamă

Lionel Messi a egalat recordul deținut de Lothar Matthaus în semifinala în Argentina – Croația

“Lionel Messi este cel mai bun din toate timpurile”

Lionel Messi este cel mai bun jucător din toate timpurile, a asigurat selecționerul Argentinei după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar. “Pumele” s-au impus la lovituri de departajare în confruntarea cu Olanda.

Messi a fost desemnat cel mai bun jucător în victoria uriașă din sferturile de finală. A reușit un gol și un assist fabulos. Mai mult, a fost și cel care a executat cu succes prima lovitură de departajare a „pumelor”.

Messi a fost implicat în cele mai multe șuturi pe poartă (39), capitol la care nu are rival la Mondialul din Qatar. Selecționerul Argentinei l-a lăudat pe starul de 35 de ani, la finalul partidei cu Argentina.

Reclamă 4 / 0/3

“Lionel Messi este un jucător foarte important și a demonstrat că este cel mai bun din toate timpurile. Suntem fericiți și binecuvântați că îl avem de partea noastră“, a declarat Lionel Scaloni după calificarea Argentinei, potrivit theguardian.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și