Închide meniul

CM 2022 | Cât au cheltuit iubitele jucătorilor Angliei, la Campionatul Mondial din Qatar! Suma uluitoare plătită pe alcool

Viviana Moraru Publicat: 27 noiembrie 2022, 18:45

Reclamă
CM 2022 | Cât au cheltuit iubitele jucătorilor Angliei, la Campionatul Mondial din Qatar! Suma uluitoare plătită pe alcool

Cât au cheltuit iubitele jucătorilor Angliei la Campionatul Mondial din Qatar

Sasha Attwood, iubita lui Jack Grealish, în timpul unui meci al Angliei de la Campionatul Mondial/ Profimedia

S-a aflat cât au cheltuit iubitele jucătorilor Angliei, la Campionatul Mondial din Qatar! Frumoasele partenere ale englezilor lui Gareth Southgate s-au distrat pe cinste, şi au plătit peste 20.000 de euro doar pe alcool!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubitele jucătorilor Angliei au fost cazate pe un vas luxos în Qatar, pentru a fi aproape de partenerii lor. Pe locaţia luxoasă, acestea se pot bucura de condiţii de lux!

Cât au cheltuit iubitele jucătorilor Angliei, la Campionatul Mondial din Qatar

Victoria înregistrată de Anglia cu Iran, în prima rundă de la Campionatul Mondial, a reprezentat un motiv de sărbătoare pentru partenerele de viaţă ale jucătorilor englezi. Acestea s-au răsfăţat cu cocktail-uri fine, şi cu sticle de şampanie care costă 300 de euro fiecare, anunţă presa din Anglia.

„S-au distrat așa tare încât barul a trebuit să fie reaprovizionat dimineața următoare”, notează jurnaliştii britanici, care susţin de asemenea că nota de plată, după petrecere, a fost în valoare de 20.000 de euro. Acesta va fi plătită, cel mai probabil, de Federaţia Engleză de Fotbal, care suportă şi cheltuielile cazării iubitelor fotbaliştilor în Doha.

Cum au sărbătorit fanii englezi după Anglia – Iran 6-2

Fanii englezi au sărbătorit în stil mare după Anglia – Iran 6-2, prima victorie a favoriților de la Campionatul Mondial din Qatar 2022!

Reclamă

În timp ce Anglia s-a dezlănțuit în Qatar în fața Iranului, la Londra, mii de fani s-au adunat să urmărească împreună meciul la un ecran uriaș. Suporterii au făcut o atmosferă de zile mari. Berea nu a lipsit din meniul fanilor.

De cealaltă parte, suporterii „Albionului” care au făcut deplasarea în Qatar au cântat neîntrerupt pe parcursul partidei. Ei nu s-au putut însă bucura de bere, după ce țara gazdă a interzis consumul de băuturi alcoolice în timpul meciurilor de la Mondial.

Anglia a avut un debut de vis la CM 2022 şi a câştigat categoric meciul cu Iran, primul pe care l-a disputat în grupa B. Prima repriză a avut 14 minute de prelungire, iar repriza secundă s-a prelungit cu 13.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile Angliei au fost marcate de Bellingham (35), Saka (43, 62), Sterling (45+1), Rashford (71) şi Grealish (90). Pentru Iran a punctat Taremi (55 şi 90+13 – penalty).

Anglia este una dintre favoritele la câștigarea trofeului CM 2022, bookmakerii văzând-o cu a patra șansă, după Brazilia, Argentina și Franța, dar înaintea Germaniei, Spaniei sau Portugaliei.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și