Închide meniul

CM 2022 | Ce a declarat Luis Enrique, după ce Spania a fost eliminată dramatic de la Campionatul Mondial: „Responsabilitatea a fost a mea”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2022, 21:09

CM 2022 | Ce a declarat Luis Enrique, după ce Spania a fost eliminată dramatic de la Campionatul Mondial: Responsabilitatea a fost a mea”

Luis Enrique, primele declarații după eliminarea Spaniei de la CM din Qatar

Luis Enrique/ Profimedia

Luis Enrique a oferit primele declarații, după ce Spania a fost eliminată dramatic de la Campionatul Mondial. Selecționerul ibericilor a declarat că întreaga responsabilitate a dezastrului de la loviturile de departajare îi aparține.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a produs șocul optimilor Campionatului Mondial, după ce a fost eliminată de Maroc, în urma loviturilor de departajare. Ibericii pierd în optimi la turneul final mondial, pentru a doua ediție consecutivă, după Rusia 2018.

Ce a declarat Luis Enrique, după ce Spania a fost eliminată de la Campionatul Mondial

Luis Enrique a analizat jocul prestat de naționala sa, în partida cu Maroc, și a ajuns la concluzia că jucătorilor le-a lipsit luciditatea în fazele de poartă. În privința viitorului său pe banca ibericilor, selecționerul Spaniei a declarat că va lua o decizie în următoarea perioadă, după ce șocul eliminării va trece.

”Cred că fotbalul este un sport minunat, dar o echipă poate câștiga doar dacă atacă. Cred cp am dominat meciul, am fi vrut să o facem și mai mult. Ne-a costat, am avut 11 șuturi spre poartă, și doar unul singur pe poartă. Penalty-urile ne-au costat, dar sunt mândru de echipa mea, și îmi pare rău pentru cei care nu au putut juca.

Penalty-urile sunt responsabilitatea mea pentru că eu i-am ales pe primii trei, restul au fost aleși de jucători. Dar nici măcar nu am ajuns la al patrulea. Bono este un portar grozav la penalty-uri și astăzi a fost de vis.

Reclamă

Din păcate, noi am dat 100% dar felicităm echipa adversă care a câștigat, îmi pare rău pentru fani pentru că știu cât ne-au susținut.

(n.r. despre viitorul său) Nu este un moment bun să vorbim despre asta, am mai multe plecări decât metroul. Acum mă gândesc să plec acasă, și cred că de săptămâna viitoare vom vorbi despre viitorul meu”, a declarat Luis Enrique, citat de Marca.

Spania, în stare de şoc după eliminarea de la Mondial

Spania este în stare de şoc după eliminarea de la Campionatul Mondial. Jucătorii lui Luis Enrique au fost învinşi, la lovituri de departajare, de Maroc. Ibericii au ratat calificarea în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia presei din Spania a venit imediat. Jurnaliştii de la principalele publicaţii sunt uluiţi de ceea ce s-a întâmplat. Şi-au amintit că au păţit o ruşine similară şi la ultima ediţie de Campionat Mondial, cu Rusia.

Fiasco al Spaniei: Maroc ne trimite acasă„, au titrat jurnaliştii de la Marca.

„Spania spune la revedere competiţiei, la penalty-uri. Maroc scrie o pagină de istorie„, a fost titlul ştirii de deschidere de pe Mundo Deportivo.

„Spania moare, aşa cum a făcut-o în Rusia„, au transmis şi jurnaliştii de la as.com.

Spania şi Maroc au încheiat la egalitate, scor 0-0, după 120 de minute de joc şi calificarea s-a decis la lovituri de departajare. Maroc a început cu gol – Sabiri, spaniolii au trimis în bară prin Sarabia, iar marocanii au mai înscris odată la execuţia lui Ziyech.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și