Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după meciul Portugalia – Elveția 6-1, în care a fost rezervă! Gestul care spune totul despre CR7

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 8:53

CM 2022 | Ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după meciul Portugalia – Elveția 6-1, în care a fost rezervă! Gestul care spune totul despre CR7

Cristiano Ronaldo a început ca rezervă meciul Portugalia - Elveția 6-1

Cristiano Ronaldo a început ca rezervă meciul Portugalia - Elveția 6-1

S-a aflat ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Atacantul lusitan a început ca rezervă duelul din Qatar, fiind aruncat în luptă de Fernando Santos abia în minutul 76, la scorul de 5-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost primul meci din fazele eliminatorii ale unui turneu final în care Ronaldo începe pe bancă la naționala Portugaliei, după 14 ani. Ultima oară s-a întâmplat la EURO 2008, când atacantul avea 23 de ani.

CM 2022 | Ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după meciul Portugalia – Elveția 6-1

Cristiano Ronaldo a fost vizibil nemulțumit de faptul că n-a început ca titular partida cu Elveția, așa cum se întâmplase în precedentele 3 confruntări de la Campionatul Mondial din Qatar, în faza grupelor.

La finalul meciului cu Elveția, în mediul online au apărut mai multe imagini cu CR7 în timp ce pleacă la vestiare de unul singur, în timp ce restul coechipierilor săi rămân pe teren și se duc să sărbătorească victoria alături de fani.

Ronaldo a plecat „glonț” de pe teren, grăbit, oferind dovada clară că decizia lui Fernando Santos de a-l lăsa pe bancă îl nemulțumește teribil.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce a fost rezervă în Portugalia – Elveția 6-1

În ciuda faptului că n-a început ca titular, Ronaldo s-a arătat bucuros pentru calificarea naționalei sale în sferturile de finală, unde lusitanii vor da piept cu Maroc.

Postarea lui Cristiano Ronaldo, de pe Instagram, a adunat peste 7 milioane de aprecieri în câteva ore.

Reclamă 4 / 0/3

„O zi extraordinară pentru Portugalia, în urma unui rezultat istoric obținut în cea mai mare competiție fotbalistică din lume. O demonstrație de lux reușită de o echipă tânără și plină de talent. Felicitări naționalei noastre. Visul este viu! Luptăm până la capăt! Haide, Portugalia!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Ce a spus Fernando Santos, după ce l-a lăsat pe bancă pe Cristiano Ronaldo

Fernando Santos a declarat că nu există nicio problemă cu Cristiano Ronaldo, chiar dacă acesta a fost introdus în minutul 74 al întâlnirii cu Elveția. Selecționerul lusitanilor a mai mărturisit că starul, care recent s-a despărțit de Manchester United, este un bun prieten al său, și ca urmare atmosfera din cadrul lotului este perfectă.

„Nu există nicio problemă între Fernando Santos și căpitanul echipei naționale, suntem prieteni de foarte mulți ani. Jucătorii iau deciziile. Lucrurile nu ne afectează pe noi. Am explicat deja, această parte a fost deja clarificată, și el a fost un căpitan exemplar”, a declarat Fernando Santos, potrivit record.pt.

Cât despre victoria categorică înregistrată cu Elveția, Fernando Santos a declarat că jucătorii trebuie să coboare din nou cu picioarele pe pământ, pentru că-i așteaptă un meci dificil cu Maroc.

„A fost un meci bun, jucătorii trebuie felicitați. Au afișat o imagine foarte bună, dar trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. A fost grozav, excelent, dar avem un alt meci peste patru zile.

Reclamă

A fost un meci al strategiilor, toți jucătorii sunt diferiți. Am mizat și pe Dalot, pe Raphael, cu toată că și Cancelo este un jucător fantastic. De asta am crezut că avem nevoie pentru meciul cu Elveția.

(n.r. despre faptul că Maroc a eliminat Spania) Dar de ce trebuie să luăm în calcul Spania? Acum vom întâlni Maroc, și tot ce pot să-mi amintesc sunt dificultățile prin care ne-au pus să trecem cei din Maroc la Campionatul Mondial din 2018”, a mai spus Fernando Santos, potrivit aceleiași surse citate mai sus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și