Închide meniul

CM 2022 | Ce record a stabilit Theo Hernandez cu golul înscris în Franța – Maroc, din semifinalele Cupei Mondiale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 decembrie 2022, 21:40

CM 2022 | Ce record a stabilit Theo Hernandez cu golul înscris în Franța – Maroc, din semifinalele Cupei Mondiale

Theo Hernandez a înscris cel mai rapid gol din semifinalele Cupei Mondiale din ultimii 65 de ani, în Franța - Maroc

Theo Hernandez, în timpul meciului Franța - Maroc, din semifinalele CM 2022 / Profimedia

Theo Hernandez a înscris cel mai rapid gol din semifinalele Cupei Mondiale din ultimii 65 de ani, în duelul Franța – Maroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hernandez a marcat cu o reluare acrobatică după o minge respinsă de portarul Marocului. Era minutul 4:39 când fundașul Milanului debloca tabela de marcaj.

CM 2022 | Theo Hernandez a înscris cel mai rapid gol din semifinalele Cupei Mondiale din ultimii 65 de ani, în Franța – Maroc

Reușita lui Hernandez este cea mai rapidă din ultimii 65 de ani în semifinalele Cupei Mondiale. În 1958, brazilianul Vava a înscris împotriva Franței după doar două minute.

Maroc a scris istorie la CM 2022

Indiferent de rezultatul meciului cu Franţa, Maroc rămâne în istorie ca fiind prima naţională din Africa ajunsă în semifinalele unui Campionat Mondial. Asta după două surprize uriaşe, eliminările Spaniei şi Portugaliei.

Reclamă

Puţini oameni se puteau aştepta ca Marocul să ajungă până în semifinale. Totuşi, după tot ceea ce au făcut până acum nu mai este o surpriză. Ei merită să fie acolo. La fel ca noi, vor avea ocazia să joace pentru un loc în finală. Este meritul lor şi nimeni nu le poate lua acest merit”, a declarat Didier Deschamps la conferinţa de presă.

Selecţionerul Franţei anunţă că va fi o atmosferă fabuloasă în tribune. E convins că cei peste 20.000 de fani marocani vor dicta tonul.

Nu putem să ne concentrăm doar pe Mbappe. Din păcate pentru noi, Franța are mulți jucători buni: Griezmann, Giroud și alții. Hakimi îl cunoaște pe Kylian mai bine decât mine și ar putea să-mi dea câteva sfaturi. Dar noi vom juca mereu ca o echipă. Nu sunt sigur că foamea de victorie și ambiția vor fi suficiente pentru a trece mai departe, însă noi sperăm să fie. Nu sunt nebun, va fi greu înfruntând cea mai bună echipă din lume”, a spus Walid Regragui.

Reclamă 4 / 0/3

Olivier Giroud, după ce a decis Anglia – Franța 1-2

Olivier Giroud a dat recital la această ediţie de Campionat Mondial. A fost decisiv în succesul cu Anglia, din sferturile de finală.

Este extraordinar. Ne-am descurcat foarte bine în defensivă. Această victorie îmi aminteşte puţin de Belgia din 2018 (1-0, în semifinale). „Grizi” (n.r. – Griezmann) mi-a dat minge grozavă.

Este minunat pentru echipă. A fost un joc foarte mare, ştiam potenţialul Angliei. Am avut o performanţă foarte solidă, cu multă generozitate. Am încercat să lovim puternic pe contraatac. Ne-am folosit mintea. Sunt super mândru de această echipă. Sper că vom ajunge cât mai departe”, a declarat Olivier Giroud.

Olivier Giroud a marcat golul victoriei Franţei în meciul cu Anglia, scor 2-1, care a dus selecţionata franceză în semifinalele competiţiei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și