Închide meniul

CM 2022 Cristiano Ronaldo a rămas cu familia în Qatar după ce Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 decembrie 2022, 11:25

CM 2022 Cristiano Ronaldo a rămas cu familia în Qatar după ce Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială

CM 2022 Cristiano Ronaldo a rămas cu familia în Qatar

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului Maroc - Portugalia 1-0 / Profimedia Images

CM 2022 Cristiano Ronaldo a rămas cu familia în Qatar după ce Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială. Federația portugheză a anunțat că doar 14 jucători vor ajunge duminică la Lisabona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Restul de 10 fotbaliști din lotul lui Fernando Santos au primit acceptul de a rămâne să se odihnească alături de familii. Printre ei se află și Cristiano Ronaldo. Rui Patricio, Raphael Guerreiro, Rafael Leao, Bruno Fernandes, Matheus Nunes, Ruben Neves, Bernardo Silva, Joao Cancelo și Diogo Dalot sunt ceilalți nouă.

CM 2022 Cristiano Ronaldo a rămas cu familia în Qatar

Accidentații Nuno Mendes și Danilo Pereira au plecat deja spre Franța, unde vor primi tratamente după problemele fizice întâmpinate în Qatar.

Cristiano Ronaldo a ratat, probabil, ultima lui șansă de a câștiga Cupa Mondială. Acesta a fost și motivul pentru care la finalul meciului cu Maroc s-a prăbușit pe teren și a părăsit stadionul plângând în hohote.

Fernando Santos, fără milă pentru Cristiano Ronaldo

Fernando Santos a oferit prima reacție după ce l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo meciul Maroc – Portugalia 1-0, în urmă căruia lusitanii au fost eliminați de la Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Reclamă

În ciuda eliminării de la Mondial, Fernando Santos nu regretă că l-a lăsat pe bancă pe starul de 37 de ani. „Nu regret nicio decizie. Echipa s-a descurcat foarte bine în meciul cu Elveţia. Cristiano este un jucător uriaş. A intrat când am decis că este necesar. Nu am astfel de regrete„, a spus Fernando Santos, citat de record.pt

„Pentru noi, pentru mine şi pentru jucători este o foarte mare dezamăgire. Echipa a fost încrezătoare, fericită, dar adevărul este că nu am reuşit ce ne-am propus. Jucătorii au muncit, în prima repriză am avut o oarecare pasivitate în ceea ce priveşte imaginaţia şi creativitatea, pentru a demonta zidul Marocului. Pentru asta ne-am pregătit, cu jucători creativi, pentru a ne crea situaţii de gol.

Am sfârşit însă prin a primi gol în prima repriză, dar am avut şi noi o ocazie sau două. La pauză am vorbit despre asta, a trebuit să urcăm pentru că Marocul s-a apărat bine. Lucrurile s-au îmbunătăţit, dar, mai ales în ultimele 20 de minute am evoluat cu multă anxietate, dorind să aducem rapid mingea în careu, deşi ar fi trebuit să facem mai mult. În acest moment suntem foarte trişti„, a mai declarat Santos.

Reclamă 4 / 0/3

Georgina Rodriguez l-a criticat pe Fernando Santos după ce l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo

Georgina e convinsă că Ronaldo putea să schimbe destinele Portugaliei în partida cu Maroc, dacă juca din primul minut.

„Astăzi, prietenul și antrenorul tău a luat decizia greșită. Tocmai prietenul acela pentru care ai atâtea cuvinte de admirație și respect. Același care, când te-a introdus în teren, a văzut cum totul s-a schimbat, dar era prea târziu. Nu poți să subestimezi cel mai bun jucător al lumii, cea mai puternică armă a echipei. Nu trebuie să-ți arăți fața pentru cineva care nu o merită. Viața ne dă lecții. Astăzi nu pierdem, învățăm. Te admirăm, Cristiano!”, a scris Georgina, pe Instagram.

Recomandări
  • Portugalia a fost eliminată de Maroc de la Cupa Mondială

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și