Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează la cinci Cupe Mondiale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2022, 19:35 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 17:45

CM 2022 | Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează la cinci Cupe Mondiale

Cristiano Ronaldo e uriaş

Profimedia

CM 2022 | Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează la cinci Cupe Mondiale! Starul portughez a deschis scorul cu Ghana dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo continuă să doboare record după record. A devenit singurul jucător din istorie care a marcat la 5 Cupe Mondiale. Ronaldo a atins această performanţă în partida cu Ghana.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează la cinci Cupe Mondiale

În minutul 65 al partidei cu Ghana, Cristiano Ronaldo a transformat impecabil un penalty pe care tot el l-a obţinut şi a scris istorie.

Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana

Cristiano Ronaldo a fost în lacrimi, înainte de startul partidei dintre Portugalia şi Ghana. Starul lusitan se află la ultima participare la un Campionat Mondial din carieră, Cupa Mondială fiind singurul trofeu care-i lipseşte dintr-un palmares incredibil!

Reclamă

Cristiano Ronaldo este titular în prima partidă a Portugaliei, de la Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanii se duelează cu Ghana, într-un meci din Grupa H, grupă din care mai fac parte Uruguay şi Coreea de Sud.

Cristiano Ronaldo nu s-a mai putut abţine şi şi-a dat frâu liber emoţiilor, înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a început să plângă în momentul intonării imnului Portugaliei, înaintea fluierului de start din partida cu Ghana!

Cristiano Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și