Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, „la cuţite” cu un adversar în Coreea de Sud – Portugalia 2-1: „I-am spus să tacă! Nu are el autoritate asupra mea”

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2022, 22:20

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, „la cuţite cu un adversar în Coreea de Sud – Portugalia 2-1: „I-am spus să tacă! Nu are el autoritate asupra mea

Cristiano Ronaldo, "la cuţite" cu un adversar în Coreea de Sud - Portugalia

Cristiano Ronaldo, în timpul partidei dintre Coreea de Sud - Portugalia/ Profimedia

  • Cristiano Ronaldo, „la cuţite” cu un adversar în Coreea de Sud – Portugalia
  • Ce l-a enervat pe starul lusitan

Cristiano Ronaldo a fost „la cuţite” cu un adversar, în ultima partidă din Grupa H de la Campionatul Mondial, Coreea de Sud – Portugalia 2-1. Starul lusitan a explicat ce s-a întâmplat în momentul în care Fernando Santos l-a înlocuit, în minutul 65.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Te grăbești al dracului de rău să mă înlocuiești”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, în momentul schimbării, anunţă cei de la record.pt. Deşi s-a crezut iniţial că mesajul a fost pentru selecţionerul Fernando Santos, lusitanul a clarificat totul şi a mărturisit că un adversar l-a deranjat.

Cristiano Ronaldo, „la cuţite” cu un adversar în Coreea de Sud – Portugalia

Cristino Ronaldo a dezvăluit că a fost deranjat la culme de atitudinea unui sud-corean, în partida de la Cupa Mondială. Starul lusitan a declarat că adversarul îl îndemna să părăsească mai repede terenul, în momentul înlocuirii, moment în care CR7 s-a enervat şi i-a spus să tacă, deoarece singurul care poate să-i spună ce să facă este arbitrul.

Reclamă

Totodată, atacantul care s-a despărţit recent de Manchester United a ţinut să menţioneze faptul că nu trebuie să se nască o controversă pe acest subiect, deoarece s-a petrecut „în febra jocului”.

„Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat înaintea schimbării mele. Un jucător coreean îmi spunea să ies mai repede de pe teren, iar eu i-am spus să tacă, pentru că nu el are autoritate asupra mea, ci doar arbitrul.

Reclamă

Nu trebuie să apară o controversă. A fost un moment în febra jocului. Indiferent de ce s-a întâmplat, lucrurile rămân mereu pe teren. Cel mai important lucru este să rămânem uniți”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de record.pt.

Jucătorul la care se referă Cristiano Ronaldo este Gue-Sung Cho. Atacantul Coreei de Sud a fost surprins atunci când gesticula spre CR7, în momentul în care acesta a fost înlocuit de către Andre Silva.

Portugalia a reuşit să câştige Grupa H, în ciuda înfrângerii cu Coreea de Sud. Lusitanii îşi aşteapta adversara din optimi, care va fi ocupanta locului secun din Grupa G, grupă în care se află Brazilia, Camerun, Elveţia şi Serbia. Pentru Cristiano Ronaldo, este ultimul Campionat Mondial din carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Heung Min Son, declaraţii emoţionante după ce Coreea de Sud a produs surpriza şi s-a calificat în optimi la Cupa Mondială

Heung Min Son a oferit declaraţii emoţionante, după ce Coreea de Sud a produs surpriza în Qatar şi s-a calificat în optimi la Cupa Mondială. Mijlocaşul lui Tottenham a fost extrem de bucuros de rezultatul miraculos reuşit de naţionala sa.

Coreea de Sud a învins Portugalia, în ultima etapă din Grupa H. Asiaticii au întors scorul de la 0-1, şi au reuşit să-şi asigure biletele pentru a treia prezenţă din istorie în optimile unui turneu final mondial.

Son, vedeta Coreei de Sud, l-a servit pe Hee Chan Hwang la golul decisiv din minutul 90+1, selecţionata asiatică obţinând calificarea de pe locul 2 în grupă, în dauna Uruguayului.

„Cum era de aşteptat, a fost un meci greu, cu atât mai greu cu cât am luat gol repede. Dar jucătorii nu au renunţat niciodată şi au făcut sacrificii pentru echipă. Iar fanii noştri de aici şi de acasă ne-au oferit atât de mult sprijin şi ne-au oferit energia de care aveam nevoie pentru a merge mai departe”, a declarat Son, care este la a treia Cupă Mondială şi reuşeşte prima oară să ajungă în optimi.

„Am aşteptat de atâta timp acest moment… şi am crezut că o putem face”, a spus Son, care a evoluat cu o mască pe faţă. Fotbalistul lui Tottenham Hotspur a fost supus în această toamnă unei intervenţii chirugicale pentru stabilizarea unei fracturi la pometele stâng.

„Obiectivul nostru era să ajungem în optimi de finală şi vom da totul în următorul meci. În fotbal, nu ştii niciodată ce se va întâmpla”, a continuat el, citat de Agerpres.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY