Închide meniul
Foto

CM 2022 | Cristiano Ronaldo s-a bucurat „în faţa” lui Lionel Messi, după ce a scris istorie la Campionatul Mondial! Imaginile momentului din Qatar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 22:43

CM 2022 | Cristiano Ronaldo s-a bucurat „în faţa” lui Lionel Messi, după ce a scris istorie la Campionatul Mondial! Imaginile momentului din Qatar

Cristiano Ronaldo, bucurie "în faţa" lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo, în timpul partidei dintre Ghana şi Portugalia/ Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a bucurat „în faţa” lui Lionel Messi, după ce a scris istorie la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a marcat din penalty în partida cu Ghana, şi a stabilit un record uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce a transformat lovitura de la punctul cu var, CR7 s-a bucurat în stilul său caracterisitic, chiar în faţa unui banner cu Lionel Messi, afişat de fanii prezenţi pe arenă. Fotografiile de senzaţie pot fi văzute în galeria FOTO de la finalul articolului!

Cristiano Ronaldo s-a bucurat „în faţa” lui Lionel Messi, după ce a scris istorie la Campionatul Mondial

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care reuşeşte să înscrie la cinci ediţii de Cupă Mondială. După ce a marcat golul istoric, starul lusitan a celebrat în modul să caracterisitc, prin bine-cunoscuta săritură, urmată de exclamaţia „Siuu”.

În timpul bucuriei lui CR7, pe fundal se putea observa chipul lui Lionel Messi, afişat de suporterii prezenţi pe arena din Qatar.

Reclamă

Ambii jucători se află la ultima participare la un turneu final mondial. Cupa Mondială este singurul trofeu care lipseşte din palmaresul lusitanului, precum şi din palmaresul lui Leo Messi, însă spre deosebire de CR7, argentinianul a bifat o finală, în 2014, pierdută în faţa Germaniei.

Portugalia s-a impus în meciul de debut din Qatar. Lusitanii au învins Ghana, cu scorul de 3-2, la capătul unei partide spectaculoase.

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a scris istorie şi a dat gol la a 5-a Cupă Mondială

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a scris istorie şi a dat gol la a 5-a Cupă Mondială nu a întârziat să apară. Starul portughez a spus că este o mare mândrie pentru el că a ajuns la o asemenea performanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a scris istorie şi a devenit singurul jucător care a reuşit să dea gol la 5 ediţii de Campionat Mondial. Ronaldo a deschis scorul din penalty în partida cu Ghana, scor 3-2 pentru Portugalia.

„Este un moment frumos, la a cincea mea Cupă Mondială. Am câștigat, am pornit cu dreptul, a fost o victorie foarte importantă.

Știm că în aceste competiții câștigarea primului meci era crucial. Un alt record, sunt singurul jucător care a marcat în cinci Cupe Mondiale consecutive, asta pentru mine este o mare mândrie. A fost greu, dar am fost câștigat pe merit! După cum am spus, am vrut să începem cu dreptul. Am câștigat, am jucat bine, am ajutat echipa”, a spus Cristiano Ronaldo, conform ojogo.pt.

Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana

Cristiano Ronaldo a fost în lacrimi, înainte de startul partidei dintre Portugalia şi Ghana. Starul lusitan se află la ultima participare la un Campionat Mondial din carieră, Cupa Mondială fiind singurul trofeu care-i lipseşte dintr-un palmares incredibil!

Cristiano Ronaldo nu s-a mai putut abţine şi şi-a dat frâu liber emoţiilor, înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a început să plângă în momentul intonării imnului Portugaliei, înaintea fluierului de start din partida cu Ghana!

Cristiano Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și