Închide meniul

CM 2022 | Cum a comentat Gică Hagi surprizele de la Campionatul Mondial din Qatar: „E prea devreme să tragem concluzii”

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 20:46

CM 2022 | Cum a comentat Gică Hagi surprizele de la Campionatul Mondial din Qatar: „E prea devreme să tragem concluzii

Gică Hagi ştie când va deveni campion cu Farul

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Japonia şi Arabia Saudită au furnizat primele surprize de la Campionatul Mondial din Qatar. Cele două naţionale s-au impus în faţa a două pretendente la cucerirea trofeului, Germania şi Argentina.

Cum a comentat Gică Hagi surprizele de la Campionatul Mondial din Qatar

Gică Hagi a declarat că, în ciuda înfrângerilor suferite de cele două favorite, este mult prea devreme pentru a se trage concluziile. Cu toate acestea, managerul de la Farul a declarat că jucătorii de valoare pot schimba soarta unui meci, la fel şi tactica pe care o abordează echipele.

Reclamă

„Regele” a taxat relaxarea Argentinei, din partida cu Arabia Saudită, relaxare care a apărut după pauză, pe fondul scorului de 1-0 pentru „pume”. De cealaltă parte, Hagi s-a declarat surprins de jocul prestat de Japonia, fiind o naţională plină de jucători talentaţi.

„E prea devreme să tragem concluzii, dar e clar că sunt echipe foarte bune. Meciuri foarte echilibrate, cam toate țările au învățat ce înseamnă tactică. Apoi, valoarea jucătorilor face diferența, că întotdeauna.

Reclamă

Argentina a controlat meciul cap-coadă, iar apoi a intervenit relaxarea. O auto-mulțumire, au intrat prea relaxați la pauză, deși s-a văzut încă din prima repriză că și arabii au un tonus foarte bun.

Dar, probabil că Argentina jucase prea bine în prima repriză. Pe a doua n-am văzut-o.

Japonia, o echipa foarte bună. Au jucători buni care joacă în Europa, sunt creativi, tehnici, iuți. Chiar e o națională frumoasă”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho a găsit explicaţia pentru succesul istoric reuşit de Japonia cu Germania

Jose Mourinho nu s-a arătat impresionat de succesul istoric reuşit de Japonia cu Germania, la Campionatul Mondial din Qatar. „The special one” susţine că mentalitatea jucătorilor asiatici este una specială, concentrându-se exclusiv pe jocul colectiv.

Mai mult decât atât, Mourinho l-a dat exemplu pe asiaticul Heung-Min Son, jucător pe care l-a antrenat la Tottenham. Tehnicianul lusitan s-a declarat norocos de faptul că a avut ocazie să lucreze alături de mijlocaşul corean, mentalitatea sa fiind una specială.

„Sigur că este un rezultat fantastic, dar, să fiu sincer, nu este o mare surpriză. Japonia este o echipă bună, cu jucători care au experiență la astfel de turnee.

Majoritatea fotbaliștilor lor joacă în Europa, unde se dezvoltă mult mai bine și înțeleg mai bine ce presupune cel mai înalt nivel.

Și cred că și mentalitatea jucătorilor poate face diferența. În acest moment, cred că în fotbalul european atenția este asupra individului, asupra jucătorilor cu un ego mare.

Am avut noroc să îl antrenez pe cel mai bun jucător asiatic (n.r. Heung-Min Son), iar mentalitatea lor este specială. Cel mai important lucru pentru ei este să joace pentru echipă. Nu joacă pentru ei înșiși”, a declarat Jose Mourinho, pentru msn.com.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România
Diverse • 18 mart., 17:14
FOTO
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid - Farul: "Nu există aşa ceva". Ce a spus despre Gică Hagi
Liga 1 • 16 mart., 10:14
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid – Farul: „Nu există aşa ceva”. Ce a spus despre Gică Hagi
Anghel Iordănescu, reacţie fabuloasă după ce Gică Hagi a învins-o pe Rapid
Liga 1 • 15 mart., 23:48
„Naşul i-a făcut cadou finului campionatul!” Anghel Iordănescu, reacţie fabuloasă după ce Gică Hagi a învins-o pe Rapid