Închide meniul

CM 2022 | Cum arată clasamentele finale ale grupelor de la Campionatul Mondial! Germania, Uruguay, Danemarca şi Belgia n-au prins optimile

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2022, 23:50 / Actualizat: 2 decembrie 2022, 23:11

CM 2022 | Cum arată clasamentele finale ale grupelor de la Campionatul Mondial! Germania, Uruguay, Danemarca şi Belgia n-au prins optimile

CM 2022 | Cum arată în timp real clasamentele grupelor Cupei Mondiale

CM 2022 | Cum arată în timp real clasamentele grupelor Cupei Mondiale / Profimedia Images

CM 2022 | Cum arată clasamentele finale ale grupelor de la Campionatul Mondial poți găsi mai jos, unde poţi vedea şi ce echipe au ratat calificarea în faza optimilor, cât şi ce echipe s-au calificat în fazele eliminatorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a încheiat faza grupelor de la Campionatul Mondial! După trei etape intens disputate, echipele care şi-au asigurat biletele pentru optimi se pregătesc acum pentru duelurile eliminatorii! Brazilia, Portugalia, Argentina, Franța și Anglia se numără printre favoritele specialiștilor la câștigarea trofeului.

CM 2022 | Cum arată clasamentele finale ale grupelor de la Campionatul Mondial

Clasament Grupa A

 

Reclamă

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Reclamă 4 / 0/3

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Reclamă

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

 

Cristiano Ronaldo, primul jucător care a înscris la cinci ediţii ale Cupei Mondiale

Portughezul Cristiano Ronaldo a devenit primul fotbalist care a marcat la cinci ediţii ale Cupei Mondiale de fotbal. Ronaldo a înscris un gol din penalty, în minutul 65 al partidei Portugaliei cu Ghana, scor 3-2, din grupele CM din Qatar.

Cristiano Ronaldo a marcat în total opt goluri la turneele finale ale CM: unul în 2006, unul în 2010, unul în 2014, patru în 2018 şi unul în 2022.

Olivier Giroud a egalat recordul de goluri al lui Thierry Henry

Olivier Giroud a marcat de două ori marţi seara, în meciul cu Australia, şi a egalat recordul de goluri înscrise pentru naţionala Franţei de către Thierry Henry – 51.

Olivier Giroud (36 de ani) a marcat 51 de goluri în 115 meciuri disputate pentru echipa naţională a Franţei. El l-a egalat astfel pe fostul atacant de la Monaco, Juventus, Arsenal şi Barcelona – Thierry Henry (45 de ani). Henry a reuşit cele 51 de goluri în 123 de partide, stabilind acest record în anul 2009.

Olivier Giroud a debutat la echipa naţională a Franţei în 2011, iar primul gol l-a înscris în 29 februarie 2012, împotriva Germaniei.

Japonia, lecție de spirit civic

Japonezii au arătat încă o dată spirit civic, după ce au strâns gunoaiele rămase pe stadion la finalul meciului de deschidere dintre Qatar şi Ecuador, informează ndtv.com.

Videoclipul a fost distribuit iniţial de creatorul de conţinut din Bahrain, Omar Al-Farooq, pe Instagram, de unde a fost postat pe alte câteva platforme.

Îi arată pe fanii japonezi, cu saci mari de gunoi, curăţând tribunele după ce mulţimea a părăsit stadionul. Japonezii au mers printre rânduri luând sticle şi alte lucruri, pentru a lăsa locul la fel de îngrijit cum îl găsiseră.

Al-Farooq este văzut întrebându-i pe aceşti oameni: „De ce faci asta?” Ca răspuns, unul dintre bărbaţii japonezi spune: „Suntem japonezi şi nu lăsăm gunoi în urma noastră şi respectăm locul”.

Ei au strâns şi steagurile care au fost aruncate pe stadion de mulţimea entuziastă, adăugând că „acestea impun respect”.

Utilizatorii reţelelor de socializare au fost impresionaţi de gest, iar mulţi dintre ei au postat „respect” pe videoclipul lui Al-Farooq. „Îi iubesc şi mai mult”, a comentat un utilizator.

„Ei au respect şi îl transmit respect copiiilor lor. Deci, aşa cum vedem în acest an şi în anii precedenţi, poporul japonez este mai presus de ceilalţi în acţiunile lor”, a comentat un altul.

Recomandări
  • Cum arată în timp real clasamentele grupelor Cupei Mondiale
  • Toate detaliile despre CM 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și