Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Cum arată o cazare de 200 de euro la Cupa Mondială. Unde vor sta fanii în Qatar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2022, 11:38

CM 2022 | Cum arată o cazare de 200 de euro la Cupa Mondială. Unde vor sta fanii în Qatar

Cum arată o cazare la Campionatul Mondial din Qatar

Spațiile de cazare pregătite pentru fanii din Qatar / Twitter

Fanii prezenți în Qatar pentru Campionatul Mondial 2022 au umplut internetul cu imagini din spațiile de cazare pregătite de gazde. Iată cum o arată locurile unde vor sta suporterii pe parcursul turneului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa Mondial din Qatar e cea mai scumpă ediție a competiției organizată vreodată. A costat 229 de miliarde de euro, mai mult decât toate celelalte turnee la un loc. A fost nevoie de construirea aproape de la zero a stadioanelor, cât și a infrastructurii.

CM 2022 | Cum arată o cazare la Campionatul Mondial din Qatar

Pentru fanii care nu au prins loc la hoteluri, qatarezii au amenajat tabere speciale de corturi și containere. Acestea sunt dotate cu minimum necesar, pat și toaletă. Prețul pentru a sta într-un astfel de loc este de 200 de euro per noapte.

Reclamă

Cele 8 stadioane care vor găzdui meciurile de la Mondialul din Qatar sunt situate pe o rază de doar 75 de kilometri și pot fi accesate cu ajutorul metroului. Acest lucru înseamnă că, dacă dorește, un suporter poate vedea până la trei meciuri într-o singură zi, pe stadioane diferite.

20 noiembrie – 18 decembrie este perioada de desfășurare a Campionatului Mondial din Qatar. Este prima Cupă Mondială organizată într-o țară din Orientul Mijlociu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica refuză să meargă în Qatar pentru Campionatul Mondial

Mihai Stoica refuză să meargă în Qatar pentru Campionatul Mondial 2022. MM nu a vizitat țara gazdă a Cupei Mondiale, însă a fost într-un stat din apropiere, Emiratele Arabe Unite, experiență care i-a lăsat un gust amar.

MM Stoica a trecut printr-un adevărat șoc după ce a fost în Dubai și a decis că nu vrea să mai meargă vreodată într-o țară din zona Golfului.

Eu am fost o singură dată în… în Qatar nu am fost, dar am fost o dată în Emiratele Unite, o singură dată. Am stat în Dubai o singură dată, nu o să calc în viaţa mea pe acolo, doar dacă sunt obligat să ajung acolo prin ştiu eu… nu ştiu cum aş putea să fiu obligat.

(n.r. dacă club vine şi zice că are o ofertă) Mai degrabă m-aş aştepta la vreo televiziune de acolo să spună <<am auzit că… deşi eşti puţin cam turbulent>>.

Nu mi-a plăcut deloc, dar ce am văzut şi singura chestie remarcabilă cu care am venit în cap e că de la geamul etajului 13 sau 14, la care stăteam, vedeam cum se ridică o construcţie, cu muncitori, într-adevăr, din Pakistan sau Nepal.

Vedeam cum se ridică, două-trei etaje pe zi, era ceva ieşit din comun, aia chiar era o atracţie. Că or fi condiţiile proaste, oamenii se duc acolo, ce să faci?”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Care sunt grupele de la CM 2022

CM 2022. Cum arată cele opt grupe al celei mai importante competiţii la nivel mondial!

Reclamă

Grupa A: Qatar, Olanda, Senegal, Ecuador
Grupa B: Anglia, SUA, Iran, Ţara Galilor
Grupa C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită
Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, Australia
Grupa E: Spania, Germania, Japonia, Costa Rica
Grupa F: Belgia, Croația, Maroc, Canada
Grupa G: Brazilia, Elveția, Serbia, Camerun
Grupa H: Portugalia, Uruguay, Coreea de Sud, Ghana

 

Recomandări
  • Cum arată o cazare de 200 de euro la Cupa Mondială
  • Unde vor sta fanii în Qatar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și