Închide meniul

CM 2022 | Didier Deschamps, anunț ferm despre Karim Benzema: „Nu mă interesează!” Ce a declarat selecționerul Franței, înaintea finalei cu Argentina

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 13:35

Reclamă
CM 2022 | Didier Deschamps, anunț ferm despre Karim Benzema: Nu mă interesează!” Ce a declarat selecționerul Franței, înaintea finalei cu Argentina

Didier Deschamps, răspuns aspru despre Karim Benzema

Didier Deschamps, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Didier Deschamps a făcut un anunț ferm în privința lui Karim Benzema, înainte de finala dintre Franța și Argentina. Selecționerul francez a declarat că nu se va baza pe serviciile starului de la Real Madrid, în ultimul act al turneului final din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franța se luptă pentru al doilea trofeu mondial la rând cu Argentina. Duelul „de gală” va fi duminică, de a ora 17:00, în format live text, pe AS.ro.

Didier Deschamps, anunț ferm despre Karim Benzema înainte de finala Campionatului Mondial

Didier Deschamps a declarat că în finala cu Argentina va avea la dispoziție 24 de jucători, iar din această listă lipsesc Lucas Hernandez și Karim Benzema. În ciuda faptului că atacantul s-a refăcut după accidentarea suferită la începutul turneului final, acesta nu va evolua contra ”pumelor” conduse de Lionel Messi.

Selecționerul Franței a fost vizibil deranjat de întrebările jurnaliștilor cu privirea la Karim Benzema, și a oferit un răspuns aspru, fiind de părere că este „ciudat” să vorbească despre jucători care nu vor evolua în finala Campionatului Mondial.

„V-au pus jurnaliștii străini să mă întrebați despre el? Dacă nu răspund, veți spune că sunt nervos. Am câțiva jucători care s-au accidentat, Karim este unul dintre ei.

Reclamă

Ultimul care s-a lovit este Lucas Hernandez. De atunci, am rămas cu 24 de jucători. Să mă întrebați despre cei doi este cel puțin ciudat.

Nu mă interesează propunerile jucătorilor accidentați sau cele din partea unor fotbaliști retrași. Am avut un grup la început și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Mâine vom fi 24”, a declarat Didier Deschamps, înaintea finalei turneului din Qatar, citat de Marca.

Didier Deschamps, a folosit în răspunsul său, exact același mesaj pe care Karim Benzema l-a postat în zilele trecute pe contul oficial de Instagram. „Nu mă interesează”, a notat starul de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema, „la cuțite” cu Didier Deschamps? Motivul pentru care starul de la Real Madrid nu va fi prezent la finală

Karim Benzema nu va fi prezent la finala Campionatului Mondial, dintre Argentina și Franța, iar motivul ar fi reprezentat de neînțelegerile pe care le are cu Didier Deschamps. Starul de la Real Madrid a fost deranjat de atitudinea selecționerului francez din momentul accidentării sale.

Karim Benzema s-a accidentat la începutul Campionatului Mondial, și astfel a fost nevoit să plece din cantonamentul Franței. După ce s-a recuperat, atacantul ar fi putut reveni în Qatar, regulamentul permințându-i să evolueze în ultimul act al competiției, însă câștigătorul Balonului de Aur a refuzat acest fapt.

Presa din Spania, citată de sportbible.com, anunță faptul că atacantul de la Real Madrid a fost deranjat de atitudinea selecționerului Franței, care l-a trimis imediat acasă pentru a se recupera, la începutul turneului final. Benzema s-a refăcut complet în scurt timp, și s-a ridicat întrebarea de ce acesta nu a rămas în lotul Franței pentru a primi îngrijiri.

Aceeași sursă anunță faptul că starul francez ar fi cerut doar trei zile de tratament, la baza lui Real Madrid, însă ulterior a fost nemulțumit de cum Didier Deschamps s-a comportat în cazul său, cât și de declarațiile făcute de selecționer în timpul conferințelor de presă.

Astfel, Karim Benzema ar fi fost „nervos” și „revoltat” atunci când staff-ul naționalei Franței i-a transmis faptul că ar trebui să plece din Qatar, deoarece el era încrezător că se poate recupera într-un timp scurt. „Ce păcat, Karim, că trebuie să pleci”, ar fi fost cuvintele lui Descahmps, notează sursa citată mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și