Închide meniul

CM 2022 | Didier Deschamps și Olivier Giroud, în delir după calificarea în semifinalele Cupei Mondiale: „Savurăm momentul!” / „Sunt mândru de echipă!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 decembrie 2022, 23:43

Reclamă
CM 2022 | Didier Deschamps și Olivier Giroud, în delir după calificarea în semifinalele Cupei Mondiale: „Savurăm momentul! / „Sunt mândru de echipă!

Didier Deschamps și Olivier Giroud au reacționat după Anglia - Franța 1-2

Didier Deschamps, alături de Giroud la CM 2022 / Profimedia

Didier Deschamps și Olivier Giroud au reacționat după meciul Anglia – Franța 1-2, în urma căruia Les Blues s-au calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Didier Deschamps a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi. I-a asigurat pe fani că Franța va juca la potențial maxim în semifinala cu Maroc.

CM 2022 | Didier Deschamps și Olivier Giroud au reacționat după Anglia – Franța 1-2

„Este fabulos, a fost un meci uriaș, am întâlnit o echipă engleză foarte bună. Dar am avut răspuns, din nou. Este minunat ca toți jucătorii să ajungă din nou în semifinale. O să savurăm momentul înainte de meciul de miercuri. Există o mentalitate, o stare de spirit, și se vede. Am crezut în acest obiectiv cu inima și curajul. Vom pregăti meciul cu Maroc foarte serios, această echipă merită recunoaștere, este orice altceva decât o surpriză, așa că o vom lua foarte în serios”, a spus Didier Deschamps, citat de rmcsport.com

Olivier Giroud, omul care a înscris golul victoriei pentru Franța, e convins că francezii pot să-și apere trofeul câștigat în 2018.

„Este extraordinar! Am lucrat foarte bine defensiv după deschiderea scorului, mi-a adus aminte de meciul cu Belgia în 2018. Din păcate au fost cele două penalty-uri. A fost un joc foarte cu o miză uriașă, știam potențialul acestei generații engleze. Am făcut un joc solid, cu multă generozitate. Avem o mentalitate bună. Sunt foarte mândru de această echipă„, a spus Olivier Giroud, citat de rmcsport.com.

Reclamă

Franța, în semifinalele Campionatului Mondial

Franța a învins sâmbătă Anglia, scor 2-1, în sferturile Cupei Mondiale şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Harry Kane a ratat un penalti pentru englezi.

Franţa a deschis scorul în minutul 17, când Griezmann i-a pus mingea lui Tchouameni şi acesta a înscris. Englezii au egalat în minutul 54, la un penalti dat de arbitrul brazilian Sampaio pentru un fault al lui Tchouameni la Saka. Kane a transformat înscriind al 53-lea său gol pentru naţionala Albionului. Anglia a avut o bară, prin Maguire, în minutul 70, dar cei care au înscris au fost francezii.

Pickford a scos mai întâi cu un reflex senzaţional şutul lui Giroud, iar din cornerul care a urmat acelaşi Giroud a înscris şi el golul său cu numărul 53 pentru naţionala Franţei. Anglia a avut şansa egalării la un fault în careu făcut de Theo Hernandez asupra lui Mount, abia intrat. Arbitrul a consultat VAR şi a acordat penalti, ratat însă de Kane, care a tras prost.

Reclamă 4 / 0/3

Franţa s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Maroc. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Argentina şi Croaţia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și