Închide meniul
NEWS ALERT

CM 2022 | Doi jucători din naționala Braziliei, OUT de la Cupa Mondială! Veste horror primită de Selecao, înaintea optimilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 decembrie 2022, 14:29

CM 2022 | Doi jucători din naționala Braziliei, OUT de la Cupa Mondială! Veste horror primită de Selecao, înaintea optimilor

Probleme mari de lot pentru Brazilia

Neymar și Gabriel Jesus, la naționala Braziliei / Profimedia

Doi jucători din naționala Braziliei sunt OUT de la Cupa Mondială din Qatar. Este vorba despre Gabriel Jesus și Alex Telles, care s-au accidentat în meciul cu Camerun, din runda a 3-a a grupelor. Ei vor rata restul turneului. Vestea teribilă a venit cu două zile înaintea meciului cu Coreea de Sud, din optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Continuă problemele de lot în naționala lui Tite!

CM 2022 | Doi jucători din naționala Braziliei, OUT de la Cupa Mondială din Qatar!

Brazilienii s-au confruntat cu o serie de accidentări de la startul Campionatului Mondial. Neymar și Danilo au acuzat probleme medicale și au jucat numai în primul meci din faza grupelor, cu Serbia. La rândul său, Alex Sandro s-a accidentat și a ratat ultima partidă din grupă, pierdută în fața Camerunului.

Cu două zile înaintea meciului din optimi, cu Coreea de Sud, Tite a mai primit două lovituri uriașe. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Gabriel Jesus are probleme la genunchi și nu va mai putea evolua în restul Campionatului Mondial.

Cel mai probabil, atacantul de 25 de ani va reveni pe teren abia în ianuarie, în tricoul lui Arsenal.

Reclamă

De asemenea, nici Alex Telles nu va mai juca deloc la turneul din Qatar, anunță geglobo, după o accidentare suferită în ultima partidă din faza grupelor.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilia și Coreea de Sud joacă pe 5 decembrie, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Lotul inițial al Braziliei pentru Cupa Mondială din Qatar

Portari – 1. Alisson Becker, 12. Weverton, 23. Ederson.

Fundaşi – 2. Danilo, 3. Thiago Silva, 4. Marquinhos, 6. Alex Sandro, 13. Dani Alves, 14. Eder Militao, 16. Alex Telles, 24. Bremer.

Mijlocaşi – 5. Casemiro, 7. Lucas Paquetá, 8. Fred, 11. Raphinha, 15. Fabinho, 17. Bruno Guimarães, 22. Éverton Ribeiro.

Atacanţi – 9. Richarlison, 10. Neymar, 18. Gabriel Jesus, 19. Antony, 20. Vinicius Junior, 21. Rodrygo, 25. Pedro, 26. Gabriel Martinelli.

Dani Alves a devenit cel mai în vârstă jucător din Brazilia la Cupa Mondială

Dani Alves, titular în meciul Camerun – Brazilia de la Campionatul Mondial din Qatar 2022, a devenit cel mai în vârstă jucător al Selecao la Cupa Mondială.

La 39 de ani și 210 de zile, Dani Alves a devenit cel mai în vârstă jucător care a jucat într-un meci de Cupa Mondială pentru Brazilia, conform Opta Paolo.

Reclamă

Dani Alves are 125 de selecții la naționala Braziliei, pentru care a debutat în 2006. Primul său Campionat Mondial a fost în 2010, în Africa de Sud.

39 de ani are Dani Alves. El evoluează pentru mexicanii de la UNAM Pumas.

Alves este jucătorul cu cele mai multe trofee oficiale câștigate în istoria fotbalului, 46.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și