Închide meniul

CM 2022 | Edi Iordănescu a identificat „cea mai clară diferență” dintre România și naționalele de la Campionatul Mondial: „Asta am remarcat”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 decembrie 2022, 10:43

CM 2022 | Edi Iordănescu a identificat „cea mai clară diferență dintre România și naționalele de la Campionatul Mondial: „Asta am remarcat

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024

Edi Iordănescu, într-un interviu / as.ro

  • Edi Iordănescu a identificat „cea mai clară diferență” dintre România și naționalele de la Campionatul Mondial

 

Edi Iordănescu a identificat „cea mai clară diferență” dintre România și naționalele de la Campionatul Mondial. Selecționerul naționalei noastre este prezent la turneul din Qatar pentru a urmări la lucru marile forțe ale fotbalului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu a plecat, alături de Răzvan Burleanu, la Cupa Mondială din Qatar pentru a urmări live și Elveția, viitoarea adversară a României din preliminariile EURO 2024.

CM 2022 | Edi Iordănescu a identificat „cea mai clară diferență” dintre România și naționalele de la Campionatul Mondial din Qatar

După încheierea fazei grupelor, Edi Iordănescu a tras concluzia. Selecționerul „tricolorilor” a identificat marea diferență dintre naționala noastră și selecționatele prezente în Qatar.

Reclamă

Iordănescu consideră că jucătorii români au mari dificultăți în duelurile fizice cu adversarii și în meciurile în care este nevoie de o condiție fizică excelentă.

„Cea mai clară diferență pe care am remarcat-o se referă la aspectul fizic al fotbalului. Formațiile pe care le-am urmărit la Mondial au toate fotbaliști foarte puternici, jucători care pot să ducă duelurile fizice și chiar le caută, nu doar le acceptă.

Reclamă

E o lacună a jucătorilor români și e o problemă la care trebuie să lucrăm la toate nivelurile, nu numai la echipa națională. Noi nu suntem obișnuiți să ducem jocuri de luptă”, a spus Edi Iordănescu, potrivit gsp.ro.

Edi Iordănescu, speriat de Elveţia

Edi Iordănescu s-a speriat de Elveţia, viitoarea adversară a României din preliminariile pentru EURO 2024. Selecţionerul i-a văzut pe elveţieni în meciul cu Brazilia, pierdut la limită, 0-1.

„Pentru mine, e o oportunitate să o văd la lucru. Mi s-au confirmat multe lucruri pe care le știam, din păcate. Trebuie să înțelegem bine statutul nostru, ce avem de făcut, să ne cunoaștem adversarii. Dacă îți propui locul 2, e posibil să-l scapi și pe acela. Trebuie să fim realiști și să spunem că Elveția e favorita grupei.

Reclamă 4 / 0/3

E o națională omogenă, obișnuită cu turneele finale. E o echipă matură în joc, stăpână pe ea, a absorbit foarte ușor presiunea și în meciul cu Brazilia. La fiecare turneu final, ei sunt acolo. Au lăsat acasă Italia, în Liga Națiunilor au reușit să învingă Spania, Portugalia, sunt lucruri care ne pun în gardă.

Trebuie să avem încredere în potențialul nostru și sper ca băieții să-mi dea suficiente argumente ca să vin în fața voastră cu mai multă speranță pe viitor. De departe, Elveția stă cel mai bine pe hârtie din grupa noastră. Israel are și ea jucători cu calitate, echipele lor locale sunt angrenate în cupele europene. Kosovo vine foarte tare din urmă, îi oferim mai puțină atenție decât ar trebui. Au jucători care evoluează la un nivel foarte bun”, a spus Iordănescu, citat de gsp.ro.

Elveția a obținut calificarea în optimile Campionatului Mondial, după ce a învins Serbia, scor 3-2, în ultima rundă din grupe. Viitoarea adversară a României a încheiat grupa G pe locul secund, la egalitate de puncte (6) cu liderul Brazilia.

Rezultatele Elveției la Campionatul Mondial din Qatar:

  • Elveția – Camerun 1-0
  • Brazilia – Elveția 1-0
  • Serbia – Elveția 2-3

Tabloul complet al optimilor de la Cupa Mondială din Qatar

După cele patru meciuri disputate vineri în grupele G şi H, se cunoaşte tabloul complet al optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Programul complet al optimilor de finală din cadrul Cupei Mondiale la fotbal Qatar 2022 este următorul:

Ţările de Jos – SUA, 3 decembrie, ora 17:00

Reclamă

Argentina – Australia, 3 decembrie, ora 21:00

Franţa – Polonia, 4 decembrie, ora 17:00

Anglia – Senegal, 4 decembrie, ora 21:00

Japonia – Croaţia, 5 decembrie, ora 17:00

Brazilia – Coreea de Sud, 5 decembrie, ora 21:00

Maroc – Spania, 6 decembrie, ora 17:00

Portugalia – Elveţia, 6 decembrie, ora 21:00

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF