Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Fanii Japoniei sunt de pe altă planetă! Au strâns toate gunoaiele de pe stadion, după meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2022, 18:44

CM 2022 | Fanii Japoniei sunt de pe altă planetă! Au strâns toate gunoaiele de pe stadion, după meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar

Fanii Japoniei sunt de pe altă planetă! Au strâns toate gunoaiele de pe stadion, după meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar

Fanii Japoniei, gest superb / Colaj Instagram

Fanii Japoniei au oferit o nouă demonstraţie de spirit civic. Au strâns toate gunoaiele de pe stadion, după meciul de deschidere de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Imaginile cu ei au devenit imediat virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Japonezii care au fost în tribune la meciul Qatar – Ecuador, scor 0-2, nu s-au grăbit să părăsească arena. Au rămas să facă curăţenie, anunţă news.ro.

Fanii Japoniei au strâns toate gunoaiele după eciul de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar

Videoclipul a fost distribuit iniţial de creatorul de conţinut din Bahrain, Omar Al-Farooq, pe Instagram, de unde a fost postat pe alte câteva platforme.

View this post on Instagram


A post shared by عمر فاروق Omar Farooq (@omr94)

Reclamă

În imagini se văd fanii japonezi, cu saci mari de gunoi, curăţând tribunele după ce mulţimea a părăsit stadionul. Japonezii au mers printre rânduri luând sticle şi alte lucruri, pentru a lăsa locul la fel de îngrijit cum îl găsiseră.

Al-Farooq este văzut întrebându-i pe aceşti oameni: „De ce faci asta?” Ca răspuns, unul dintre bărbaţii japonezi spune: „Suntem japonezi şi nu lăsăm gunoi în urma noastră şi respectăm locul”.

Ei au strâns şi steagurile care au fost aruncate pe stadion de mulţimea entuziastă, adăugând că „acestea impun respect”.

Reclamă 4 / 0/3

Utilizatorii reţelelor de socializare au fost impresionaţi de gest, iar mulţi dintre ei au postat „respect” pe videoclipul lui Al-Farooq. „Îi iubesc şi mai mult”, a comentat un utilizator.

Ei au respect şi îl transmit respect copiiilor lor. Deci, aşa cum vedem în acest an şi în anii precedenţi, poporul japonez este mai presus de ceilalţi în acţiunile lor„, a comentat un altul.

Protest inedit la pauza meciului Qatar – Ecuador 0-2

Protest inedit la pauza meciului Qatar – Ecuador 0-2! Fanii sud-americani au creat o atmosferă superbă la meciul de deschidere de la Campionatul Mondial, pe care l-au câștigat în fața gazdelor cu 2-0, după dubla de senzație a lui Enner Valencia.

Ecuador a câștigat fără emoții partida cu Qatar. Enner Valencia a marcat de două ori în minutele 16, respectiv 31.

Mii de fani ecuadorieni au fost prezenți pe stadionul Al Bayt pentru a-și susține naționala în primul meci de la Cupa Mondială din Qatar.

Suporterii sud-americani au făcut show în tribune în timpul meciului, precum și la pauză. La finalul primei reprize, sud-americanii au scandat „Vrem bere, vrem bere!”, în semn de protest față de decizia autorităților din Qatar.

Oficialii arabi au interzis consumul de alcool pe stadioanele care găzduiesc Campionatul Mondial din această iarnă.

Reclamă

Imaginile cu fanii din Ecuador s-au viralizat imediat în mediul online. Videoclipul postat de jurnalistul Javier Lanza a adunat 1,3 milioane de vizualizări în mai puțin de două ore.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și