Închide meniul

CM 2022 | Federația portugheză, anunț de ultimă oră după ce s-a scris că Cristiano Ronaldo a amenințat că pleacă de la Campionatul Mondial

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 13:58

CM 2022 | Federația portugheză, anunț de ultimă oră după ce s-a scris că Cristiano Ronaldo a amenințat că pleacă de la Campionatul Mondial

Cristiano Ronaldo a jucat la 5 Campionate Mondiale, în carieră

Cristiano Ronaldo a jucat la 5 Campionate Mondiale / Profimedia

CM 2022 | Federația portugheză a făcut un anunț de ultimă oră după ce s-a scris că Cristiano Ronaldo a amenințat că pleacă de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a fost rezervă în meciul câștigat de naționala lui Fernando Santos în fața Elveției, scor 6-1, în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În presa portugheză s-a speculat faptul că Ronaldo l-ar fi amenințat pe Santos că va părăsi cantonamentul din Qatar, după ce a aflat că nu este titular în partida cu Elveția.

CM 2022 | Federația portugheză, anunț de ultimă oră despre Cristiano Ronaldo

Federația Portugheză de Fotbal s-a autosesizat și a îndepărtat incertitudinea din jurul lui Cristiano Ronaldo. Oficialii lusitani au anunțat că ipoteza respectivă este falsă și că CR7 nu și-a exprimat în niciun moment dorința de a-și abandona echipa.

“Zvonurile care susțin că Ronaldo a amenințat că pleacă de la națională în timpul unei conversații cu Fernando Santos nu sunt adevărate.

FPF confirmă faptul că în niciun moment Ronaldo nu a amenințat că va pleca de la echipa națională în Qatar”, a anunțat Federația Portugheză de Fotbal, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă de selecționerul Fernando Santos în meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

„Crezi că există cineva căruia să îi place să fie pe bancă? Nu cred că Cristiano a fost fericit. Dacă selecţionerul m-ar lăsa pe bancă la meciul următor, și eu aş fi supărat.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano își face treaba, își face partea și este fericit pentru rezultat deoarece este obiectivul tuturor să ajungem cât mai departe posibil.

Când Cristiano joacă şi echipa pierde, toată lumea vorbeşte despre el. Este cel mai faimos jucător din lume. Nimeni nu e mai faimos decât el în sport. Din sport, nu doar din fotbal”, a declarat Bruno Fernandes, după Portugalia – Elveția 6-1, citat de Football Daily.

Portugalia se va duela cu Maroc în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

A fost primul meci din fazele eliminatorii ale unui turneu final în care Ronaldo începe pe bancă la naționala Portugaliei, după 14 ani. Ultima oară s-a întâmplat la EURO 2008, când atacantul avea 23 de ani.

Sora lui Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit, după criticile primite de starul portughez

Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă la partida cu Elveția. Elma, sora atacantului de 37 de ani, s-a arătat extrem de furioasă pentru faptul că fratele său este criticat inclusiv de portughezi.

Elma Aveiro a postat un mesaj pe rețelele sociale, la scurt timp după calificarea Portugaliei în sferturile Cupei Mondiale. În meciul cu Elveția, Ronaldo a fost introdus abia în minutul 76, la scorul de 5-1.

“Felicitări, Portugalia. Da, ‘Ronaldo nu este etern. Da, din păcate, Ronaldo nu va juca tot timpul. Acum nu marchează goluri, e bătrân. Portugalia nu are nevoie de Ronaldo’. Am ascultat această conversație. Tot ce a făcut înainte, nu contează”, a scris Elma Aveiro, citată de as.com.

Reclamă

Discursul Elmei a continuat și mai acid, la adresa contestatarilor lui CR7.

„Forţa Portugalia! A stat pe bancă şi s-a odihnit atât de bine. Să joace şi alţii este parte din joc. Am câştigat, iar acum să ne gândim la următorul meci. Le cer celor 1% dintre oameni, mizerabilii şi ipocriţii, să nu-şi mai umple gura cu rahat. Scuipă şi în farfuria din care au mâncat, iar cel mai rău este că idioţii ăştia vorbesc.

Sprijină Portugalia indiferent cine joacă. Este o echipă, nu e doar Ronaldo. Respectaţi echipa, antrenorul şi mai ales pe Ronaldo. Ronaldo va fi etern, nu va fi uitat niciodată pentru tot ce a făcut şi ce va face. Mândru de tine, frate, pentru tot ce eşti şi reprezinţi în lume”, a “tunat” Elma, potrivit sursei citate.

 

Recomandări
  • Federația portugheză, anunț de ultimă despre Cristiano Ronaldo
  • Ce au spus oficialii, după zvonul că atacantul a vrut să-și abandoneze naționala

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și