Închide meniul

CM 2022 | Florin Răducioiu a anunțat de ce nu va susține niciodată naționala Franței: ”Am fost făcuţi ţigani”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2022, 12:51

CM 2022 | Florin Răducioiu a anunțat de ce nu va susține niciodată naționala Franței: ”Am fost făcuţi ţigani”

CM 2022 | Florin Răducioiu a anunțat de ce nu va susține niciodată naționala Franței

Florin Răducioiu, la Cupa Mondială din 1994 / Getty Images

CM 2022 | Florin Răducioiu a anunțat de ce nu va susține niciodată naționala Franței. Jurnaliștii din Hexagon ne-au numit ”țigani” în trecut, iar fostul mare atacant nu poate trece peste acest lucru. ”Eu țin cu Brazilia”, susține legenda lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu îmi place Franţa. Nu ţin cu ei din mai multe motive. Chestii din trecut. Nu e momentul acum. E o legătură cu cariera mea, am fost făcuţi ţigani de către ei. Era pe cale să se declanşez un război diplomatic.

CM 2022 | Florin Răducioiu a anunțat de ce nu va susține niciodată naționala Franței

Când am jucat cu ei, s-au făcut declaraţii că suntem ţigani. S-a vorbit mult atunci, aşa ne-au făcut. Nu vreau să dezbat acum.

Nu m-am înteles cu Didier Deschamps. Mi se pare, oricum, că Franţa este o echipă destul de norocoasă. Mbappe este un fenomen, au jucători importanţi. Au potenţial ofensiv, au patru muşchetari care rezolvă meciurile. Nu sunt fan Franţa, sunt fan Brazilia”, a spus Răducioiu, la orangesport.ro.

În 2002, la Paris a avut loc un amical Franța – România 2-1. Atunci, pe afișul partidei, în dreptul românilor a apărut un lăutar cu o vioară.

Reclamă

Kylian Mbappe, favoritul specialiștilor să devină golgheterul Campionatului Mondial

Kylian Mbappe este favoritul specialiștilor să devină golgheterul Campionatului Mondial. Francezul a ajuns la trei goluri marcate după primele două meciuri, în duelul cu Danemarca reușind o dublă.

Astfel, starul lui PSG are o cotă de 4 să rămână pe primul loc în topul marcatorilor. Richarlison are cotă 8 să îl depășească. Brazilianul are două goluri în dreptul său, după dubla cu Serbia.

Lionel Messi încheie ”podiumul”, cu cele două reușite din primele două runde de la Campionatul Mondial. El are o cotă de 9.50 să îl depășească pe colegul său de la campioana Franței.

Reclamă 4 / 0/3

Ferran Torres (15), Cristiano Ronaldo (17), Olivier Giroud (22) și Cody Gakpo (22) sau Bukayo Saka (30) sunt și ei pe lista favoriților bookmakerilor.

Cum arată topul golgheterilor de la Campionatul Mondial

1. Enner Valencia (Ecuador) -3
2. Kylian Mbappe (Franța) – 3
3. Lionel Messi (Argentina) – 2
4. Bukayo Saka (Anglia) – 2
5. Ferran Torres (Spania) – 2
6. Mehdi Taremi (Iran) – 2
7. Olivier Giroud (Franța) – 2
8. Richarlison (Brazilia) – 2
9. Cody Gakpo (Olanda) – 2

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și