Închide meniul

CM 2022 | Gary Lineker nu i-a iertat pe englezi, după Anglia – SUA 0-0: „Prestaţie slabă! Asta e marea întrebare”

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 23:28

Reclamă
CM 2022 | Gary Lineker nu i-a iertat pe englezi, după Anglia – SUA 0-0: „Prestaţie slabă! Asta e marea întrebare

Gary Lineker, reacţie imediată după Anglia - SUA

Jucătorii Angliei, după egalul cu SUA/ Profimedia

Gary Lineker nu i-a iertat pe englezi, după Anglia – SUA 0-0. Fostul internaţional britanic susţine că jocul prestat de naţionala lui Gareth Southgate a fost unul extrem de modest, şi îi transmite un mesaj selecţionerului britanicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia a ratat şansa de a se califica în optimi, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor. Englezii au remiza cu SUA, după o partidă modestă, şi „tremură” înaintea confruntării cu Ţara Galilor, din utlima etapă.

Gary Lineker nu i-a iertat pe englezi, după Anglia – SUA 0-0

Gary Lineker a comentat rezultatul înregistrat de Anglia, în duelul cu SUA, şi deşi susţine că naţionala sa a prestat un joc slab, astfel de momente sunt normale în parcursul unei echipe într-un turneu final mondial.

Totodată, fosta legendă a naţionalei Angliei şi-a exprimat şi nedumerirea, după a doua etapă de la Campionatul Mondial. Acesta este nesigur în privinţa capacităţii lui Gareth Soutghate de redresa echipa. Lineker a lăsat de înşeles că schimbările şi tactica englezilor au fost cele care l-au nemulţumit în partida cu SUA.

„Prestație slabă din partea Angliei, dar asta se întâmplă la Cupele Mondiale în anumite faze ale competiției.

Reclamă
Reclamă 4

Marea întrebare este, în condițiile în care avem un lot atât de talentat, dacă managerul va putea să schimbe lucrurile în bine cu tactica și schimbările sale atunci când lucrurile nu merg”, a fost mesajul transmis de Gary Lineker, pe contul oficial de Twitter.

Anglia, egal modest cu SUA

Selecţionatele Angliei şi Statelor Unite au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, într-un meci din Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Cele două formaţii şi-au împărţit punctele după un joc modest, cu puţine faze de poartă, în care cele jucătorii nu şi-au asumat riscuri prea mari.

Reclamă

Americanii, care veneau după 1-1 cu Ţara Galilor, au fost mai buni timp de o oră de joc şi au avut mai multe faze de poartă, mai ales în prima repriză.
După 6-2 cu Iranul, selecţionata ”Three Lions” era mare favorită şi a avut prima ocazie a partidei, însă şutul lui Kane (10) a fost blocat de Zimmerman.

Americanii au creat pericol prin Wright (10), însă acesta a trimis cu capul pe lângă poartă, McKennie a reluat peste ţintă la centrarea lui Weah (26), iar şutul lui Musah, deviat de Rice, a fost prins de Pickford (29).

Cea mai mare ocazie a echipei antrenate de Gregg Berhalter a fost semnată de Pulisic (33), atacantul echipei Chelsea ţintind bara din lateral stânga.

Până la pauză, americanii au mai creat faze de poartă prin Dest (41), al cărui şut a fost deviat în corner de Maguire, iar Pulisic a trimis pe lângă poartă cu capul (43).

Echipele calificate în optimi din Grupa B se vor decide pe 29 noiembrie, când vor avea loc ultimele partide: Ţara Galilor – Anglia (Ahmad Bin Ali Stadium – Ar-Rayyan, 21:00) şi Iran – SUA (Al Thumama Stadium – Doha, 21:00).

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

11:05

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 din Austria sunt ACUM în AntenaPLAY

10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:45

VIDEOCharlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 3 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:00)

10:15

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și