Închide meniul

CM 2022 | Ghanezii au vrut să facă selfie cu Son în timp ce plângea în hohote! Imagini incredibile după Coreea de Sud – Ghana 2-3

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2022, 21:52

CM 2022 | Ghanezii au vrut să facă selfie cu Son în timp ce plângea în hohote! Imagini incredibile după Coreea de Sud – Ghana 2-3

Un antrenor ghanez a vrut să facă selfie cu Son Heung-Min

Colaj cu antrenorii ghanezi și Son Heung-Min / captură Twitter

Un antrenor ghanez a încercat să facă un selfie cu Son Heung-Min în timp ce acesta plângea în hohote. Momentul s-a petrecut după înfrângerea Coreei de Sud în fața naționalei africane, la Cupa Mondială din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coreea de Sud a fost învinsă, luni, 2-3 de Ghana și a rămas cu șanse minime la calificarea în optimile turneului din Qatar. După meci, vedeta asiaticilor, Son Heung-Min, a izbucnit în lacrimi pe teren.

CM 2022 | Un antrenor ghanez a vrut să facă selfie cu Son Heung-Min

Unul dintre antrenorii din staff-ul Ghanei l-a întrerupt pe fotbalistul lui Tottenham și a încercat să facă un selfie cu acesta. Son a refuzat să facă fotografia, fiind prăbușit emoțional după înfrângerea Coreei de Sud.

Captură Twitter
Captură Twitter

Ghana a obţinut a cincea sa victorie la Cupa Mondială, prin golurile înscrise de Mohammed Salisu (24) şi Mohammed Kudus (34, 68), dând dovadă de mult pragmatism. Pentru Coreea de Sud, care a dominat jocul şi a atacat în valuri, dar steril în marea majoritate a timpului, a punctat Guesung Cho (58, 61).

După o remiză încurajatoare cu Uruguayul (0-0), în primul său meci Coreea de Sud a pus stăpânire pe joc de la început, iar în min. 8 un şut al lui Jeonga a fost respins în corner de Lamptey.

Reclamă

În plină dominare sud-coreeană, Ghana a dat două lovituri consecutive. În min. 24, la o lovitură liberă executată de Jordan Ayew, apărarea asiatică nu a reuşit să respingă şi Salisu a trimis în plasă din careul mic. Acelaşi Jordan Ayew, unul dintre fiind legendarului Abedi Pele, a furnizat assist-ul şi la al doilea gol, marcat cu capul de Kudus, din 6 metri.

Ghana, victorie uriașă împotriva Coreei de Sud

Ghana a mai avut o ocazie mare chiar înainte de pauză, dar Partey nu a reuşit să direcţioneze mingea în poartă cu capul în urma unui corner executat de Jordan Ayew (45+5).

”Războinicii Taeguk” au dominat total repriza secundă, în care au avut o primă şansă de gol în min. 53, când portarul Ati Zigi a respins mingea trimisă cu capul de Cho.

Reclamă 4 / 0/3

Coreea de Sud a reuşit egalarea în decurs de patru minute, după faze similare. Kangin Lee a centrat de pe stânga şi Guesung Cho a marcat cu capul (58), iar apoi Cho a înscris tot cu capul, după o săritură remarcabilă peste Mensah, la centrarea lui Jin Su Kim (61).

Selecţionata ”Black Stars” a marcat un nou gol, cel al victoriei, prin Kudus (68), atacantul lui Ajax înscriind cu un şut din careu, pe sub Jin Su Kim şi portar.

Ofensiva echipei antrenate de Paulo Bento a adus până la final mai multe ocazii la poarta lui Ati Zigi, dar nu şi golul egalării. Portarul ghanez a respins de la rădăcina barei un şut din lovitură liberă trimis de Kangin Lee (75), apoi Salisu (76) a salvat de pe linia porţii mingea trimisă de Jin Su Kim, acelaşi ofensiv fundaş a şutat peste poartă (84), iar Ati Zigi (90+4) s-a opus golului la şutul la colţul scurt tras de Cho.

Ghana visează la optimile Mondialului

Ghana, care pierduse în faţa Portugaliei la debut (2-3), speră acum la optimi, înaintea ultimului său meci, cu Uruguayul, în timp ce Coreea de Sud păstrează şanse matematice.

Luni are loc şi celălalt meci din grupă, Portugalia – Uruguay (Lusail Stadium- Al Daayen, 21:00), iar pe 2 decembrie se vor juca ultimele partide, Ghana – Uruguay (Al Janoub Stadium – Al Wakrah, 17:00) şi Coreea de Sud – Portugalia (Education City Stadium – Doha, 17:00).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și