Închide meniul

CM 2022 | Hansi Flick, cuvinte uriaşe la adresa jucătorilor după Spania – Germania 1-1: „Au fost războinici!” Reacţia lui Manuel Neuer

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2022, 8:29

CM 2022 | Hansi Flick, cuvinte uriaşe la adresa jucătorilor după Spania – Germania 1-1: „Au fost războinici! Reacţia lui Manuel Neuer

Hansi Flick este selecţionerul Germaniei

Profimedia

Hansi Flick, cuvinte uriaşe la adresa jucătorilor după Spania – Germania 1-1. Hansi Flick, selecţionerul Germaniei, a lăudat atitudinea echipei sale în partida cu Spania, încheiată la egalitate, scor 1-1. Flick a spus că jucătorii săi au fost războinici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania speră în continuare la calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după remiza cu Spania.

Hansi Flick, cuvinte uriaşe la adresa jucătorilor după Spania – Germania 1-1

Avem o echipă bună, chiar dacă multe lucruri trebuie tratate diferit. Sunt mândru de reacție. Mentalitatea este ceea ce ne-am propus. Pe teren, jucătorii au fost adevărați războinici. Am întâlnit o echipă de top și am jucat cu ea de pe picior de egalitate. Am dat un răspuns bun, dar încă nu am obținut nimic. Avem nevoie de patru puncte. Dacă luăm acest impuls cu noi și ne concentrăm cu adevărat asupra lucrurilor, atunci multe sunt posibile„, a spus Hansi Flick, după Spania – Germania 1-1.

La rândul său, Manuel Neur a spus că ar fi fost mai bine dacă Germania reuşea să câştige partida cu Spania pentru a avea soarta calificării doar în mâinile ei.

A fost greu împotriva spaniolilor, care erau bine dispusi, dar am acceptat lupta. Mari complimente pentru apărarea noastră. Nu am pus capul în pământ după ce Spania a preluat conducerea. Golul egalării a fost senzațional. Cel mai important lucru este că suntem încă în viață. Preferam să avem totul în mâinile noastre, dar ceea ce putem decide este meciul cu Costa Rica„, a spus şi Manuel Neuer.

Reclamă

Spania – Germania 1-1! Spectacol în derby-ul de la Campionatul Mondial din Qatar

elecţionatele Spaniei şi Germaniei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, într-un meci din Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar. Rezultat echitabil între cele două foste campioane mondiale, după golurile marcate de Alvaro Morata (62), respectiv Niclas Fuellkrug (83). Cele două formaţii veneau după debuturi complet diferite.

Spania, câştigase cu 7-0 în faţa Costa Ricăi, a început în forţă şi a avut o mare ocazie de gol în min. 7, când Olmo a şutat din marginea careului, dar Neuer respins salvator în transversală. Jordi Alba a avut şi el un şut (22), la colţul scurt, însă a ratat ţinta. Învinsă surprinzător de Japonia (1-2) în meciul său de debut în Qatar, Germania şi-a creat prima oportunitate în min. 25, când Gnabry a tras din marginea careului, dar pe lângă poartă.

”La Roja” a mai avut două oportunităţi în prima repriză, dar de fiecare dată Ferran Torres a fost blocat, prima oară de Raum (27), iar apoi de Musiala (36). Germania, cvadruplă campioană mondială (1954, 1974, 1990, 2014), a reuşit să înscrie în min. 40, prin Rudiger, din centrarea lui Kimmich, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Tot Rudiger a semnat o altă ocazie a Mannschaft-ului (45), cu un şut din unghi, reţinut în doi timpi de Simon.

Reclamă 4 / 0/3

Şi repriza secundă a fost un joc tactic, în care fiecare echipă a căutat să exploateze eventualele puncte slabe ale adversarei. Germania a fost aproape de deschiderea scorului în min. 57, când Kimmich a recuperat în marginea careului, a schimbat pase cu Gundogan şi tot mijlocaşul lui Bayern a tras la poartă din careu, dar Unai Simon a respins salvator.

La poarta cealaltă, Olmo a şutat de la 24 de metri, însă Neuer a prins (59). Campioana mondială din 2010 a marcat prima, în min. 62, prin Morata, la mai puţin de zece minute de la intrarea sa, cu o reluare din 6 metri la colţul scurt, la centrarea lui Jordi Alba. Asensio a trecut pe lângă golul desprinderii (65), şutând peste de la 17 metri.

Germania s-a aruncat apoi în atac cu toate forţele şi a creat pericol în min. 73, când Fuellkrug a fost aproape să reia din 6 metri la centrarea lui Musiala. Câteva secunde mai târziu, Musiala a fost găsit bine de Sane în careu, dar a şutat în Unai Simon (73).

Echipa lui Hansi Flick a reuşit egalarea în min. 83, prin Fuellkrug, cu un şut din careu, după o minge pasată de Musiala. Germania putea obţine victoria în ultimul minut (90+6), când Sane a scăpat pe stânga, dar nu scos decât un corner, fiind blocat de Unai Simon.

Recomandări
  • Hansi Flick, cuvinte uriaşe la adresa jucătorilor după Spania – Germania 1-1
  • Hansi Flick, selecţionerul Germaniei, a lăudat atitudinea echipei sale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și