Închide meniul

CM 2022 | Harry Kane, aroganță de 600.000 de euro! Cum a apărut căpitanul Angliei la conferință, după interdicția FIFA

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 noiembrie 2022, 13:11

CM 2022 | Harry Kane, aroganță de 600.000 de euro! Cum a apărut căpitanul Angliei la conferință, după interdicția FIFA

Harry Kane este căpitanul naționalei Angliei

Harry Kane a făcut o aroganță de 600.000 de euro, după ce FIFA le-a interzis căpitanilor de la Campionatul Mondial din Qatar să poarte banderolele „One Love”. Atacantul naționalei Angliei a renunțat la inițiativa lansată de țările din vestul Europei, dar a replicat printr-un gest care a devenit imediat viral în presa internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea turneului din Qatar, mai multe selecționate din Europa și-au anunțat sprijinul pentru comunitatea LGBT.

CM 2022 | Harry Kane a făcut o aroganță de 600.000 de euro, la Campionatul Mondial din Qatar

Anglia, Germania, Danemarca, Elveția, Olanda, Țara Galilor și Belgia pregătiseră o inițiativă în cadrul căreia căpitanii ar fi urmat să poarte banderole cu însemnul „One Love”, în culorile curcubeului.

FIFA s-a autosesizat și a a interzis inițiativa respectivă. Forul suprem din fotbal a avertizat că toți căpitanii care vor purta banderola „One Love” la meciurile de la Cupa Mondială vor primi cartonaș galben, înaintea fluierului de start.

În acest context, Harry Kane a renunțat la inițiativă și s-a prezentat la meciul cu Iran, câștigat de Anglia cu 6-2, cu o banderolă obișnuită. Totuși, starul lui Tottenham s-a „revanșat” la conferința de presă.

Reclamă

Kane și-a făcut apariția în fața jurnaliștilor cu un ceas în culorile curcubeului. Atacantul englez a atras toate privirile cu un „Rolex Daytona Rainbow”, al cărui preț este de 620.000 de euro, potrivit The Sun.

Ceasul purtat de Harry Kane la Cupa Mondială
Ceasul purtat de Harry Kane la Cupa Mondială / Rolex

Harry Kane a fost surprins purtând ceasul respectiv și înaintea meciului de debut de la Campionatul Mondial.

Anglia s-a distrat în meciul cu Iran și s-a impus cu 6-2, la debutul la Cupa Mondială din Qatar. Harry Kane n-a reușit să înscrie, dar și-a făcut simțită prezența cu două pase decisive, la golurile marcate de Raheem Sterling și Marcus Rashford.

Reclamă 4 / 0/3

Cum au sărbătorit fanii englezi după meciul Anglia – Iran 6-2, de la Campionatul Mondial

Fanii englezi au sărbătorit în stil mare după Anglia – Iran 6-2, prima victorie a favoriților de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

În timp ce Anglia s-a dezlănțuit în Qatar în fața Iranului, la Londra, mii de fani s-au adunat să urmărească împreună meciul la un ecran uriaș. Suporterii au făcut o atmosferă de zile mari. Berea nu a lipsit din meniul fanilor.

De cealaltă parte, suporterii „Albionului” care au făcut deplasarea în Qatar au cântat neîntrerupt pe parcursul partidei. Ei nu s-au putut însă bucura de bere, după ce țara gazdă a interzis consumul de băuturi alcoolice în timpul meciurilor de la Mondial.

Anglia a avut un debut de vis la CM 2022 şi a câştigat categoric meciul cu Iran, primul pe care l-a disputat în grupa B. Prima repriză a avut 14 minute de prelungire, iar repriza secundă s-a prelungit cu 13.

Golurile Angliei au fost marcate de Bellingham (35), Saka (43, 62), Sterling (45+1), Rashford (71) şi Grealish (90). Pentru Iran a punctat Taremi (55 şi 90+13 – penalty).

Reclamă

Anglia este una dintre favoritele la câștigarea trofeului CM 2022, bookmakerii văzând-o cu a patra șansă, după Brazilia, Argentina și Franța, dar înaintea Germaniei, Spaniei sau Portugaliei.

Cum arată în timp real clasamentele grupelor de la Cupa Mondială

Clasament Grupa A

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

Recomandări
  • Harry Kane, aroganță de 600.000 de euro
  • Cum a apărut căpitanul Angliei la conferință, după interdicția FIFA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și