Închide meniul

CM 2022 | Imagine ireală cu Cristiano Ronaldo, după ce a fost rezervă în Portugalia – Elveţia. Cum a fost surprins starul lusitan la intonarea imnului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2022, 22:32 / Actualizat: 6 decembrie 2022, 23:39

CM 2022 | Imagine ireală cu Cristiano Ronaldo, după ce a fost rezervă în Portugalia – Elveţia. Cum a fost surprins starul lusitan la intonarea imnului

Prima reacție din partea oficialilor lui Al-Nassr, despre transferul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci de la Campionatul Mondial din Qatar 2022 / Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost surprins într-o imagine ireală, după ce a fost rezervă în Portugalia – Elveția! Starul lusitan a fost în centrul atenției, chiar dacă nu a fost titularizat în partida din optimile Campionatului Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe banca de rezerve de către Fernando Santos, în partida din optimile turneului final din Qatar. Este primul meci de la Campionatul Mondial din Qatar în care starul Portugaliei nu este titular.

Imagine inreală cu Cristiano Ronaldo, după ce a fost rezervă în Portugalia – Elveția

În momentul intonării imnului Portugaliei, toate camerele au fost ațintite asupra lui Cristiano Ronaldo. Deși se afla pe banca de rezerve, majoritatea jurnaliștilor prezenți la meciul din optimile turneului final îl urmăreau pe starul lusitan. O mică parte dintre aceștia filmau titularii Portugaliei.

Imaginea oferită este de senzație, și spune totul despre cât de urmărit este starul lusitan, chiar și atunci când nu este utilizat din primul minut al unei partide.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a fost introdus în minutul 74. Chiar din timpul pregătirilor, când se afla pe marginea terenului, fanii i-au intonat numele, iar în momentul când l-a schimbat pe Joao Felix s-a declanșat isteria pe arena din Qatar!

Fără Cristiano Ronaldo în teren, Portugalia s-a distrat cu Elveția. În minutul 55, tabela arăta 4-0 pentru lusitani. Chiar înlocuitorul lui CR7 din partida cu Elveția, Goncalo Ramos, a reușit o „dublă”. Atacantul de doar 21 de ani, titularizat în premieră la turneul final din Qatar, a izbutit chiar hat-trick-ul, înainte să părăsească terenul.

Celelalte goluri ale lusitanilor au fost reușite de veteranul Pepe, și de Raphael Guerreiro, din pasa aceluiași Goncalo Ramos. În al doilea minut de prelungiri a marcat şi Rafael Leao, atacantul lui AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Dezvăluiri halucinante despre contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al Nassr

Marius Niculae, fost coechipier cu Cristiano Ronaldo, a făcut dezvăluiri halucinante despre contractul portughezului cu Al Nassr. „Săgeată” e convins că starul lusitan va fi cel mai bine plătit om de pe planetă.

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo au fost colegi la Sporting Lisabona în 2001-2003, înainte de portughezul să semneze cu Manchester United. Cei doi chiar au dormit în aceeași cameră, în cantonamentele echipei.

Cristiano Ronaldo la Al Nassr, este cel mai bine plătit fotbalist din lume. Probabil că asta a căutat dacă nu a semnat în Europa sau în MLS. A ales partea financiară și să fie cel mai bine plătit om de pe planetă. Vârsta își spune cuvântul. Nu cred că era o problemă la el partea financiară, dar asta a ales. Ce pot să-i zic decât mult succes și probabil se va gândi să doboare și pe acolo ceva recorduri, în campionatul Arabiei Saudite”, a spus Marius Niculae, în exclusivitate pentru as.ro.

Jurnaliștii de la MARCA au anunțat că Cristiano Ronaldo, aflat la Campionatul Mondial din Qatar cu naționala Portugaliei, va juca la Al Nassr din 1 ianuarie 2023, în schimbul unui salariu stratosferic.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și