Închide meniul

CM 2022 | Japonia – Costa Rica 0-1. O nouă surpriză la Cupa Mondială! Niponii s-au făcut de râs după ce au învins Germania. Final exploziv în grupa E

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2022, 13:48

CM 2022 | Japonia – Costa Rica 0-1. O nouă surpriză la Cupa Mondială! Niponii s-au făcut de râs după ce au învins Germania. Final exploziv în grupa E

Japonia - Costa Rica

Jucătorii de la Costa Rica și Japonia, în timpul meciului de la Campionatul Mondial din Qatar / Profimedia

  • Japonia – Costa Rica 0-1
  • O nouă surpriză la CM 2022

CM 2022 | Japonia – Costa Rica 0-1. S-a înregistrat o nouă surpriză la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Japonezii s-au făcut de râs de la echipa care a luat șapte goluri de la Spania după ce au învins Germania în prima rundă. Se anunță un final incendiar în grupa E.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa naţională de fotbal din Costa Rica a învins, duminică, scor 1-0, selecţionata Japoniei, într-un meci contând pentru grupa E a Cupei Mondiale de fotbal Qatar 2022.

Costa Rica s-a impus cu 1-0 prin golul înscris de Keysher Fuller în minutul 81. Înaintea meciului dintre Spania şi Germania, care se va disputa de la ora 21:00, Spania, Japonia şi Costa Rica au fiecare câte trei puncte, fiind despărţite de golaveraj, iar pe locul 4 în grupa E se află Germania, cu nici un punct.

Reclamă

CM 2022 | Japonia – Costa Rica  0-1

Final de meci! Costa Rica s-a impus cu 1-0

Min  81: GOOOL Costa Rica! Fundașul dreapta Fuller a marcat cu un șut cu dreptul care a fost scăpat în poartă de portarul advers.

Reclamă

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0. N-au fost ocazii de gol în prima repriză.

Min 1: A început meciul.

Știrea inițială

Reclamă 4 / 0/3

Japonezii au o miză uriașă: dacă vor învinge Costa Rica, iar Spania nu pierde cu Germania, atunci ei și ibericii se vor califica în optimile de finală ale Cupei Mondiale, iar nemții vor pleca acasă.

În cele patru întâlniri anterioare, Japonia s-a impus de trei ori, de fiecare dată marcând câte trei goluri. Singurul rezultat pozitiv pentru Costa Rica rămâne un 1-1, într-un amical disputat în primăvara lui 2002.

Ousmane Dembele, șocat când a aflat rezultatul din Germania – Japonia

Ousmane Dembele a fost complet șocat când a aflat rezultatul din Germania – Japonia. Nemții au fost învinși de niponi cu 2-1, după ce au condus cu 1-0 la pauză. Naționala lui Hansi Flick a început cu stângul Campionatul Mondial din Qatar, iar vestea înfrângerii cu Japonia a uluit pe toată lumea, inclusiv pe Dembele.

Atacantul francez a fost luat total prin surprindere la conferința de presă, când reporterii i-au spus despre înfrângerea Germaniei în fața Japoniei.

„Cum?! Serios?! Mda”, a exclamat Ousmane Dembele, care a tresărit și a făcut ochii mari când a auzit scorul final din Germania – Japonia 1-2, potrivit RMC Sport.

Jose Mourinho a găsit explicaţia pentru succesul istoric reuşit de Japonia cu Germania

Jose Mourinho nu s-a arătat impresionat de succesul istoric reuşit de Japonia cu Germania, la Campionatul Mondial din Qatar. „The special one” susţine că mentalitatea jucătorilor asiatici este una specială, concentrându-se exclusiv pe jocul colectiv.

„Sigur că este un rezultat fantastic, dar, să fiu sincer, nu este o mare surpriză. Japonia este o echipă bună, cu jucători care au experiență la astfel de turnee.

Reclamă

Majoritatea fotbaliștilor lor joacă în Europa, unde se dezvoltă mult mai bine și înțeleg mai bine ce presupune cel mai înalt nivel.

Și cred că și mentalitatea jucătorilor poate face diferența. În acest moment, cred că în fotbalul european atenția este asupra individului, asupra jucătorilor cu un ego mare.

Am avut noroc să îl antrenez pe cel mai bun jucător asiatic (n.r. Heung-Min Son), iar mentalitatea lor este specială. Cel mai important lucru pentru ei este să joace pentru echipă. Nu joacă pentru ei înșiși”, a declarat Jose Mourinho, pentru msn.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
România - Japonia, meciul pentru o medalie mondială
AntenaPLAY • 22 feb., 10:00
România – Japonia, meciul pentru o medalie mondială! Viorel Filimon: „Facem tot posibilul să ne apropiem de acest zid asiatic”
Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore
AntenaPLAY • 4 feb., 16:41
Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore. A plecat de la Cupa Asiei direct la meciul echipei de club
Qatar şi Iran sunt în semifinalele Cupei Asiei!
AntenaPLAY • 3 feb., 20:30
Qatar şi Iran sunt în semifinalele Cupei Asiei! Victorii dramatice pentru cele două echipe în sferturi, LIVE în AntenaPLAY
Imagini memorabile la Cupa Asiei: jucătorii Iranului au plâns în hohote după ce au eliminat miraculos Japonia
Cupa Asiei • 3 feb., 16:34
FOTO
Imagini memorabile la Cupa Asiei: jucătorii Iranului au plâns în hohote după ce au eliminat miraculos Japonia