Închide meniul
Foto

CM 2022 | Jucătorii din Coreea de Sud au urmărit cu sufletul la gură finalul partidei dintre Uruguay şi Ghana! Imagini uluitoare de la Campionatul Mondial

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2022, 19:37

CM 2022 | Jucătorii din Coreea de Sud au urmărit cu sufletul la gură finalul partidei dintre Uruguay şi Ghana! Imagini uluitoare de la Campionatul Mondial

Jucătorii din Coreea de Sud, aşteptând rezultatul partidei dintre Uruguay şi Ghana

Jucătorii din Coreea de Sud, aşteptând rezultatul partidei dintre Uruguay şi Ghana/ Captură TVR

Jucătorii din Coreea de Sud au urmărit cu sufletul la gură finalul partidei dintre Uruguay şi Ghana, pentru a afla dacă sunt sau nu calificaţi în optimile de la Campionatul Mondial. Asiaticii au produs surpriza în ultima rundă, şi au învins Portugalia cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uruguay mai avea nevoie de un singur gol, pentru a se califica în optimi. Sud-americanii s-au impus cu 2-0 în duelul cu Ghana, din ultima rundă, însă nu a fost de ajuns pentru a se califica în optimi.

Jucătorii din Coreea de Sud au urmărit cu sufletul la gură finalul partidei dintre Uruguay şi Ghana! Imagini uluitoare de la Campionatul Mondial

Coreea de Sud şi Uruguay au încheiat la egalitate de puncte Grupa H de la Campionatul Mondial, ambele având câte 4 puncte. În meciul direct, din prima rundă, a fost remiză, iar golaverajul a fost cel care a făcut departajarea.

Ambele formaţii au avut golaverajul 0 la finalul partidei, Coreea de Sud marcând 4 goluri şi primind tot atâtea, iar Uruguay a marcat 2, şi a încasat tot 2. Astfel, diferenţa s-a făcut la numărul de goluri marcate de fiecare echipă, iar asiaticii au stat mai bine la acest capitol.

Uruguay ar fi dat toate calculele peste cap cu un gol marcat pe final de joc, în partida cu Ghana. O victorie cu 3-0 i-ar fi dus pe sud-americani în optimi. Imediat după fluierul final din partida Coreei de Sud, jucătorii asiatici au rămas pe gazon şi au urmărit pe telefoane finalul dramatic de meci al reprezentativei lui Luis Suarez.

Reclamă

După finalul meciului Uruguayului, s-a declanşat nebunia pentru sud-coreeni. Asiaticii au reuşit o performanţă incredibilă şi şi-au asigurat prezenţa în optimi. Cel mai bun rezultat al Coreei de Sud la Campionatul Mondial rămâne semifinala din 2002, de la turneul pe care l-a găzduit alături de Japonia.

Luis Suarez a plâns în hohote pe banca Uruguayului

Luis Suarez a plâns în hohote pe banca Uruguayului după ce naționala sud-americană a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Uruguay a părăsit CM 2022 în ciuda victoriei cu Ghana, scor 2-0. Sud-americanii au fost eliminați după ce Coreea de Sud a învins-o pe Portugalia, 2-1. Asiaticii, cu golaveraj superior, au terminat pe locul secund, în detrimentul Uruguayului.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Suarez se afla pe bancă în momentul când Coreea de Sud a marcat al doilea gol în poarta Portugaliei. Vedeta sud-americanilor nu și-a mai stăpânit emoțiile și a izbucnit în plâns. Imaginile cu Suarez sunt de-a dreptul incredibile.

Pentru Luis Suarez a fost ultima participare la Cupa Mondială. Atacantul de 35 de ani a anunțat că nu va fi prezent și în 2026, dacă Uruguay obține calificarea.

Ultima dată când Uruguay a fost eliminată încă din faza grupelor la un Mondial a fost în 2002. La precedentul turneu, în Rusia 2018, sud-americanii au ajuns până în sferturi. Uruguay a câștigat turneul în 1930 și 1950.

Recomandări
  • Cum au aşteptat jucătorii din Coreea de Sud rezultatul partidei Uruguayului
  • Imagini uluitoare de la Campionatul Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și