Închide meniul

CM 2022 | Kevin de Bruyne, uluit după ce a fost desemnat „omul meciului” în Belgia – Canada 1-0: „Nu știu de ce am primit premiul”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 noiembrie 2022, 8:56

CM 2022 | Kevin de Bruyne, uluit după ce a fost desemnat „omul meciului în Belgia – Canada 1-0: „Nu știu de ce am primit premiul

Kevin de Bruyne a avut un discurs extrem de sincer, după debutul Belgiei la Mondial

Kevin de Bruyne a avut un discurs extrem de sincer, după debutul Belgiei la Mondial / Twitter

Kevin de Bruyne s-a arătat uluit după ce a fost desemnat „omul meciului” în Belgia – Canada 1-0. „Diavolii” s-au chinuit teribil în partida din grupa F, iar mijlocașul de 31 de ani a recunoscut că el și coechipierii săi au avut o prestație mult sub așteptări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Canada putea să deschidă scorul în minutul 11, dar Alphonso Davies a ratat un penalty. Belgia a înscris unicul gol al partidei pe finalul primei reprize, prin Michy Batshuayi.

CM 2022 | Kevin de Bruyne a fost uluit după ce a fost desemnat „omul meciului” în Belgia – Canada 1-0

Belgia a continuat să sufere după pauză, iar Canada a ratat mai multe șanse să restabilească egalitatea. În cele din urmă, naționala lui Roberto Martinez s-a impus cu 1-0, la debutul la Campionatul Mondial, dar jucătorii săi nu s-au bucurat pe deplin de victorie.

Cel mai sincer discurs a venit din partea lui Kevin de Bruyne. Starul belgian a fost desemnat „omul meciului”, iar la interviu a mărturisit că nu înțelege cum a fost luată această decizie.

„Nu am jucat suficient de bine astăzi. Nu știu de ce am primit premiul pentru ‘omul meciului’. Poate datorită numelui meu. Vreau să felicit Canada. Nu am reușit să ieșim din pressingul lor, nu am făcut un meci bun, inclusiv eu, însă am găsit un mod să câștigăm”, a declarat Kevin de Bruyne, după Belgia – Canada 1-0, citat de Daily Mail.

Reclamă

Belgia este lider în grupa F, după prima rundă. În celălalt meci al grupei, Maroc și Croația au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Cum arată grupa F de la Cupa Mondială:

Reclamă 4 / 0/3

1. Belgia 3p
2. Croația 1p
3. Maroc 1p
4. Canada 0p

Belgia – Canada 1-0. Victorie chinuită pentru Kevin de Bruyne&Co

Naționala lui Roberto Martinez a fost salvată de Thibaut Courtois. Au fost probleme mari de arbitraj.

Echipa naţională a Belgiei a învins. miercuri seară ,Canada, scor 1-0, într-un meci din grupa F a Cupei Mondiale din Qatar. Canadienii au ratat un penalti.

În minutul 9, arbitrul zambian Janny Sikazwe a revăzut la VAR un henţ în careu al lui Carrasco şi a acordat penalti pentru canadieni. Alphonso Davies a executat şi Courtois a respins. În finalul primei reprize s-a înscris unicul gol al meciului, avându-l ca autor pe Batshuayi, care l-a învins pe portarul Borjan în minutul 44.

În aceeași grupă, s-a mai jucat azi Maroc – Croația, meci încheiat cu un rezultat surpriză, 0-0.

Lotul Belgiei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Portari – 1. Thibaut Courtois, 12. Simon Mignolet, 13. Koen Casteels.

Fundaşi – 2. Toby Alderweireld, 3. Arthur Theate, 4. Wout Faes, 5. Jan Vertonghen, 15. Thomas Meunier, 21. Timothy Castagne, 26. Zeno Debast.

Reclamă

Mijlocaşi – 6. Axel Witsel, 7. Kevin De Bruyne, 8. Youri Tielemans, 11. Yannick Ferreira Carrasco, 16. Thorgan Hazard, 17. Leandro Trossard, 18. Amadou Onana, 19. Leander Dendoncker, 20. Hans Vanaken.

Atacanţi – 9. Romelu Lukaku, 10. Eden Hazard, 14. Dries Mertens, 22. Charles De Ketelaere, 23. Michy Batshuayi, 24. Loïs Openda, 25. Jérémy Doku.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și