Închide meniul

CM 2022 | Luis Enrique, discurs categoric după Japonia – Spania 2-1: „Au fost 5 minute de panică! Am vrut să câştigăm, dar nu am putut”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 decembrie 2022, 23:56

CM 2022 | Luis Enrique, discurs categoric după Japonia – Spania 2-1: „Au fost 5 minute de panică! Am vrut să câştigăm, dar nu am putut

Luis Enrique, primele declarații după eliminarea Spaniei de la CM din Qatar

Luis Enrique/ Profimedia

Luis Enrique, discurs categoric după Japonia – Spania 2-1. Luis Enrique a spus că nu se poate bucura după calificarea Spaniei în optimile de finală ale Cupei Mondiale pentru că şi-ar fi dorit ca echipa sa să fi câştigat grupa. Japonia a învins Spania şi a terminat pe primul loc într-o grupă cu Spania, Germania şi Costa Rica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Spaniei spune că echipa sa a avut 5 minute de uluială şi că Japonia ar fi mai putut marca în acele momente.

CM 2022 | Luis Enrique, discurs categoric după Japonia – Spania 2-1

Au fost 5 minute de lipsă totală de control, chiar şi de panică. Dacă ar fi avut nevoie să mai înscrie două goluri, cu siguranţă ar fi făcut-o. Au fost 5 minute nebune. S-au închis bine şi ne-a fost foarte greu. Au avut ceea ce şi-au dorit. Am vrut să egalăm sau să câştigăm, dar nu am putut. Am fost departe de ceea ce îmi doresc. Dacă ar fi avut nevoie de trei goluri, ne-ar fi dat trei. După acest meci, nu prea am ce să sărbătoresc„, a spus Luis Enrigue.

Reacţia presei din Spania, după ce naţionala iberică a pierdut cu Japonia, dar s-a calificat în optimi

Reacţia presei din Spania, după ce naţionala iberică a pierdut cu Japonia, dar s-a calificat în optimi. Spaniolii sunt conştienţi că, în cazul în care Germania pierdea cu Costa Rica, atunci şi Spania era out de la Mondial.

Presa din Spania multumeşte Germaniei pentru faptul că Spania a rămas în competiţie. Spania a pierdut cu Japonia, scor 1-2, şi a trimis Germania acasă.

Reclamă

Germania salvează Spania„, au titrat cei de la AS.com. „Spania pierde şi termină pe locul 2„, au scris şi cei de la Sport.es. „Spania merge în optimi datorită Germaniei„, au scris şi cei de la Mundo Deportivo. „Mulţumim, Germania! Mulţumim, Havertz!”, au scris şi cei de la marca.com.

Japonia – Spania 2-1. Niponii au câştigat grupa

Selecţionata Japoniei a învins echipa Spaniei cu scorul de 2-1 (0-1), joi seara, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, dar ambele formaţii s-au calificat în optimile de finală.

Japonia a produs o nouă surpriză la Cupa Mondială, prin golurile marcate de Ritsu Doan (48) şi Ao Tanaka (53), revenind, ca şi la meciul cu Germania, după ce a fost condusă prin golul înscris de Alvaro Morata (7). Spania, care a tremurat pentru calificare câteva minute (cât a condus Costa Rica pe Germania), şi-a văzut interesul, terminând pe locul secund şi având un culoar favorabil în continuare către fazele superioare.

Reclamă 4 / 0/3

Spania s-a calificat în optimi de pe locul secund, după un debut fulminant, 7-0 cu Costa Rica, şi apoi două meciuri mai puţin convingătoare, 1-1 cu Germania şi 1-2 cu Japonia.

Paradoxal, eşecul cu Japonia aduce selecţionatei ”La Roja” un adversar va facil la prima vedere în optimile de finală, câştigătoarea Grupei F, Marocul, meciul fiind programat pe 6 decembrie (Education City Stadium – Doha, 17:00).

Japonia, care a câştigat grupa după 2-1 cu Germania, 0-1 cu Costa Rica şi 2-1 cu Spania, va înfrunta a doua clasată din Grupa F, Croaţia, vicecampioana mondială, meci care va avea loc pe 5 decembrie (Al Janoub Stadium – Al Wakrah, 17:00).

Recomandări
  • Luis Enrique, discurs categoric după Japonia – Spania 2-1
  • Luis Enrique a spus că nu se poate bucura după calificarea Spaniei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și