Închide meniul

CM 2022 | Luis Enrique, mesaj tulburător înainte de Spania – Germania! Fiica lui ar fi împlinit azi 13 ani. ”Te iubim, oriunde ai fi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2022, 13:42

CM 2022 | Luis Enrique, mesaj tulburător înainte de Spania – Germania! Fiica lui ar fi împlinit azi 13 ani. ”Te iubim, oriunde ai fi”

CM 2022 | Luis Enrique, mesaj tulburător înainte de Spania - Germania!

CM 2022 | Luis Enrique, mesaj tulburător înainte de Spania - Germania!

CM 2022 | Luis Enrique a postat un mesaj tulburător înainte de Spania – Germania. Fiica lui, Xana, ar fi împlinit azi 13 ani, dacă nu ar fi pierdut lupta cu o boală incurabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2019, la doar 9 ani, Xana își pierdea viața. Acum, Luis Enrique a venit cu un mesaj emoționant pentru familia sa, chiar dacă se află în Qatar, unde pregătește marele meci cu Germania.

CM 2022 | Luis Enrique, mesaj tulburător înainte de Spania – Germania!

”Astăzi este o zi specială. Nu numai pentru că întâlnim Germania, ci și pentru că fiica mea Xana ar fi împlinit azi 13 ani. Iubirea mea, oriunde te-ai afla, noi te iubim”, a fost mesajul de pe Instagram al lui Enrique.

2019 a fost un an teribil pentru Luis Enrique. El s-a retras temporar din funcția de selecționer, pentru a fi aproape de familie. Dintr-un mare respect, presa și federația nu au dezvăluit drama prin care trecea. A făcut-o el, în cea mai grea zi a vieții sale.

Mesajul lui Luis Enrique, din 2019

„Fiica noastră, Xana, a plecat dintre noi în această după-amiază. Vă mulţumesc pentru toate gesturile de afecţiune pe care ni le-aţi arătat în aceste luni, pentru discreţia şi înţelegerea de care aţi dat dovadă. Ţin să le mulţumesc şi medicilor de la spitalele San Joan de Deu şi Sant Pau pentru dedicaţia şi profesionalismul doctorilor şi asistentelor.

Reclamă

Ne va fi foarte dor de tine, Xana, dar ne vom aminti de tine în fiecare din zilele vieţilor noastre, sperând că în viitor ne vom întâlni din nou. Vei fi steaua care ne va ghida familia. Odihneşte-te în pace, Xanita”, a scris Enrique.

Luis Enrique, avertisment incredibil pentru un jucător din naționala Spaniei

Luis Enrique a transmis un avertisment incredibil pentru un jucător din naționala Spaniei. Este vorba chiar despre Ferran Torres, cel care se află într-o relație cu fiica selecționerului, Sira Martinez. Enrique a avut o reacție fabuloasă chiar din cantonamentul ibericilor, după primul meci de la Campionatul Mondial din Qatar.

Spania a debutat la Mondial cu o victorie fantastică, scor 7-0, în fața selecționatei din Costa Rica. Pentru campioana mondială din 2010 urmează super-meciul cu Germania, programat duminică seară, de la ora 21:00.

Reclamă 4 / 0/3

La un moment dat, un fan l-a întrebat pe Enrique cum ar reacționa dacă Ferran Torres, iubitul fiicei sale, ar celebra un gol cu degetul în gură și mingea sub tricoul de joc, așa cum procedează fotbaliștii când anunță că partenerele lor sunt însărcinate.

„L-aș schimba fix în acel moment și l-aș trimite în tribune, iar apoi nu va mai călca pe vreun teren niciodată!”, a răspuns Luis Enrique, pe contul său de Twitch, citat de Movistar.

Recomandări
  • Luis Enrique, mesaj tulburător înainte de Spania – Germania
  • Fiica lui ar fi împlinit azi 13 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și